Clipper teelempparit

Huomenta. Yksi lukijoistani kyseli voisiko tällainen teetä rakastava tyttö kertoa lempparinsa Clipperin valikoimasta. Toiveethan onnistuu. Juon todella paljon teetä, usein ei yhden käden sormet riitä laskemaan sitä kuppimäärää, jonka keittiöstä kannan huoneeseeni päivän aikana. ;) Siihen päälle vielä termarissa mukana kuljettamani tee kirjastoon, kahvilassa joinakin päivinä nautittu vihreä tee ystävien seurassa tai työpaikalla juotu kupponen. On muuten tämä tee pelastanut yhden jos toisenkin päivän.

Tämä Clipper, jonka teetä olen hamstrannut yhtä jos toista on Brittiläinen perheyritys, jonka tavoitteena on laadukkaan ja maukkaan teen tuottaminen ihmisten ja planeetan hyvinvoinnista tinkimättä. Clipperillä onkin laaja ja eettisesti kestävä valikoima mm. Reilun kaupan luomuteetä, -kahvia ja -kaakaota.

Vältän mustaa teetä viimeiseen saakka. Vihreässä teessä kun on huomattavasti enemmän terveysvaikutuksia, joista olen kirjoittanut tänne (monta hyvää syytä juoda vihreää teetä). Valkoinen tee on myös vienyt sydämmeni.

Clipperin kattava valikoima takaa teenautinnon sitä kaipaavalle ja varmasti jokainen löytää oman lempparinsa. Minun aamupalapöydästäni löytyy kuitenkin päivä toisensa jälkeen ikuisuus-suosikit: valkoinen appelsiini, lakritsitee (sisältää lakritsinjuurta), vihreä tee, rooibos tee, sekä metsämarjatee. 

Alimmainen kuva lainattu ystäväni Aneten blogista. 

Tykkää-merkinnät