Clipper teelempparit

Huomenta. Yksi lukijoistani kyseli voisiko tällainen teetä rakastava tyttö kertoa lempparinsa Clipperin valikoimasta. Toiveethan onnistuu. Juon todella paljon teetä, usein ei yhden käden sormet riitä laskemaan sitä kuppimäärää, jonka keittiöstä kannan huoneeseeni päivän aikana. ;) Siihen päälle vielä termarissa mukana kuljettamani tee kirjastoon, kahvilassa joinakin päivinä nautittu vihreä tee ystävien seurassa tai työpaikalla juotu kupponen. On muuten tämä tee pelastanut yhden jos toisenkin päivän.

Tämä Clipper, jonka teetä olen hamstrannut yhtä jos toista on Brittiläinen perheyritys, jonka tavoitteena on laadukkaan ja maukkaan teen tuottaminen ihmisten ja planeetan hyvinvoinnista tinkimättä. Clipperillä onkin laaja ja eettisesti kestävä valikoima mm. Reilun kaupan luomuteetä, -kahvia ja -kaakaota.

Vältän mustaa teetä viimeiseen saakka. Vihreässä teessä kun on huomattavasti enemmän terveysvaikutuksia, joista olen kirjoittanut tänne (monta hyvää syytä juoda vihreää teetä). Valkoinen tee on myös vienyt sydämmeni.

Clipperin kattava valikoima takaa teenautinnon sitä kaipaavalle ja varmasti jokainen löytää oman lempparinsa. Minun aamupalapöydästäni löytyy kuitenkin päivä toisensa jälkeen ikuisuus-suosikit: valkoinen appelsiini, lakritsitee (sisältää lakritsinjuurta), vihreä tee, rooibos tee, sekä metsämarjatee. 

Alimmainen kuva lainattu ystäväni Aneten blogista. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka Enni! 😊

Aijaa hehh! 😊 Mä taas rakastan vihreää teetä yli kaiken. Mustaa teetä tulee juotua tosi harvoin.. Tosin äsken keitettiin ystäväni kanssa kupit Liptonin mustaa marjateetä.. Se oli kyllä tosi hyvää kieltämättä!

Aijaa, ihanaa! Kiitos, meenkin heti tästä vilkaisemaan mitä haaste pitää sisällään. Vähän jännää!! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Mirella,
Ihana tämäkin postaus ! 😊 Clipperin teet on vähän kalliita, mutta tosi hyviä. Itse tyydyn kuitenkin viälä toistaiseksi pirkka-teehen 😊
www.blogger.com/profile/072971421620781085
Mirella
IP: 82.99.3.229