Cutrin Ainoa - hellävaraisia ja volyymia antavia hiustuotteita

Pitkästä aikaa hiusjuttuja, ja esittelyssä Cutrin-uutuustuotteet, jotka olen ottanut nyt syksyllä käyttöön ja jotka ovat sopineet omalle hiuslaadulleni hyvin.

Muutamia vuosia sitten pääsykoestressin keskellä tukkani oheni yhtäkkiä aika paljon. Siitä se hiljalleen sitten vahvistui, mutta jostain syystä raskausaika teki tukalleni ihan ihmeen hyvää ja se vahvistui sinä aikana yllättävän paljon. Olen kuullut, että imetyksen aikana tukkaa voi irrota normaalia enemmän, mutta en ainakaan vielä oo huomannut eroa. Toivon siis, että tässä samassa tilanteessa pysytään imetyksestä huolimatta. :) Nyt koitankin ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta tukkani pysyisi hyvässä kunnossa, etenkin kun yritän parhaillaan kasvattaa hiuksia. Tässä viime vuosien aikana olen leikannut muutamaankin kertaan olkapäille ylettyvät hiukset. Nyt olen kuitenkin alkanut kaipaamaan taas pidempää tukkaa ja olenkin kasvattanut tätä jo jonkin aikaa. Aina välillä olen ainoastaan leikannut vähän huonoja latvoja pois.

Nyt talven lähestyessä olen koittanut muistaa tehdä useammin kosteuttavia ja korjaavia hoitoja, lisäämään kylmän ilman kuivattamaan tukkaan hiusöljyjä ja olemaan tarkempi, että käytän itselleni sopivia hiustuotteita. Etenkin nyt kun ulkona on pakkasta huomaan, että tukka ja hiuspohja kuivuu herkästi. Näissä Cutrin-tuotteissa tykkään erityisesti siitä, että ne eivät kuivata hiuspohjaa ja ovat hellävaraisia. Lisäksi tuotteet ovat myös 100% vegaanisia ja niissä on UVA- ja UVB-suoja, mikä auttaa ehkäisemään hiusvärin haalistumista ja hiusten kuivumista.

Cutrin Ainoa on siis hoitosarja, jonka tuotteet antavat sekä volyymia, että hoitavat tukkaa. Cutrin Ainoa sisältää 6 eri tuotelinjaa, jotka sopivat eri tarpeisiin: Strength Defence Body Vitality tuuheuttaa, Strength Defence Hydration Recovery kosteuttaa ja selvittää, Strength Defence Nutri Repair suojaa ja korjaa, Color Defence ravitsee ja tuo kiiltoa, Volume Defence kosteuttaa ja antaa volyymiä sekä Urban Escape, joka syväpuhdistaa. Tämän Ainoa-sarjan kaikki tuotteet ovat myös hyvin kohtuuhintaisia. Edellä mainittujen tuotelinjojen tuotteet maksavat kaikki alle 20 € kappaleelta.

Tämä kuvissa näkyvä Body Vitality -shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja tuuheuttaa. Hoitoaine lupaa tuuheuttaa tukkaa, mutta se mielestäni siloitti hyvin myös luonnonkiharan tukan pörröisyyttä. Olen tykännyt kovasti myös Ainoa-sarjan Hydration Recovery -tuotteista. Ne tuotteet auttavat pörröisiin ja kurittomiin hiuksiin. Mulla on luonnonkihara tukka (kuten kuvista näkyy) ja Hydration Recovery -tuotteet siloittavat hyvin luonnonkiharan tukan pörröisyyttä. ​Pesen tukan noin neljän päivän välein ja käytän tarvittaessa kuivashampoota. Noin kerran viikossa teen tehohoidon tukalle ja aina silloin tällöin käytän syväpuhdistavaa shampoota, mikä poistaa esimerkiksi kuivashampoon jäämät. 

Lisätietoa Cutrin Ainoa-sarjasta löydät esimerkiksi täältä. :)

Kaunista loppuviikkoa kaikille!

*Tuotteet on saatu testikokeiluun

Tykkää-merkinnät