Cutrin Arctic Ocean Fresh shampoo ja hoitoaine kokemuksia

*Tuotteet on saatu testikäyttöön
Sain yhdeltä lukijalta kysymyksen, mitä hiustuotteita käytän. Voisin ehkä tehdä erillisen postauksen kaikista hiustuotteistani, joita käytän tällä hetkellä, mutta nyt haluaisin antaa yhden vinkin shampoon ja hoitoaineen suhteen. Olen käyttänyt nyt jo jonkin aikaa näitä Cutrin Arctic Ocean Fresh -tuotteita ja olen oikeasti todella vakuuttunut! Kirjoitan tänne blogiin vain niistä hiustuotteista, joista tykkään todella paljon ja tässä tulee sellainen parivaljakko, etten oo toista yhtä hyvää nähnyt hetkeen! Nämä sopivat ainakin omille hiuksilleni paremmin kuin hyvin. Nämä purnukat ovat muuten kevään ja kesän 2015 uutuustuotteita ja ovat kuulemani mukaan markkinoilla vain rajoitetun ajan (täytyy siis käydä ostamassa näitä jemmaan muutama kappale lisää).


Mitä tuotteet lupaavat ja kenelle nämä sopivat? 

Cutrin Arctic Ocean Fresh -tuotteet kosteuttaa, syvähoitaa, antaa elinvoimaa ja ylläpitävää hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainoa. Ne sopivat kuiville (myös hennoille) hiuksille. Pesun ja hoitoaineen jälkeen tukka näyttää ja tuntuu hyvin hoidetulta, sekä vahvalta ja puhtaalta. Nämä on tarkoitettu värikäsitellyille hiuksille (mutta olen myös käyttänyt näitä, vaikka en ole koskaan värjännyt omia hiuksiani). Tuoteperheeseen kuuluu myös suolasuihke, mutta sitä en ole ainakaan vielä niin sanotusti "oppinut käyttämään". Täytyy tutustua vielä tarkemmin suolasuihkeen käyttöön ja kokeilla sitä uudelleen vaikka tulevana kesänä. Suolasuihke lupaa tuoda hiuksiin rakennetta ja tuuheutta. Sillä saa kuulemma kivan ja rennon rantalookin tukkaan! Itse tykkään siitä, että hiukseni ovat mahdollisimman sileät ja suolasuihkeen tuoma pieni karheus ei tuntuvat ainakaan ihan heti niin "omalta". Mutta annan vielä toisen mahdollisuuden kyseiselle tuotteelle, niin paljon suolasuihketta on hehkutettu eri blogeissa.


Omat hiukset ja käyttökokemukset

- Päänahkani kuivuu melko helposti ja ärsyyntyy etenkin liian voimakkaista tuotteista. Hiukseni ovat luonnonkiharaan taipuvaiset, ne pörryyntyvät helposti ja ovat etenkin talvella kuivan oloiset. Tuntuu välillä siltä, että on tosi hankala löytää sopivia tuotteita. Nämä ovat hellävaraisia ja sopivat minulle. Hiuspohja ei ole hilseillyt kertaakaan sen jälkeen kun aloitin käyttämään näitä. Mutta sen olen huomannut, että jos erehdyn hieromaan shampoota liian suuren määrän, saattaa siinä tapauksessa hiuspohja olla pesun jälkeen aavistuksen pintakuiva (jos näin on vahingossa päässyt käymään, otan kookosöljyn avuksi ja hieron sitä hiuspohjaan, se pelastaa tilanteen). Mutta näitä tuotteita riittää ihan pieni määrä. Ja jos annostelee shampoota oikein, ei hiuspohja jää kuivan oloiseksi, päinvastoin. Parturikampaaja muuten kommentoi viime viikolla, että hiuspohjani näyttää terveeltä ja hyvältä, onneksi! Olin nimittäin taistellut ongelmallisen hiuspohjan kanssa jo pitkän aikaa. Jos sinulla on siis kuiva ja herkkä päänahka ja etsit uutta shampoota, voin suositella tätä sarjaa.

Kyseiset purnukat olivat mulla matkassa myös Turkissa. Nämä olivat sinne lämpöön ja aurinkoon hyvä valinta, koska tuotteet sisältävät UVA-suojan ja UVB-suojan. Meriveden takia hiuksiin jäi suolaa ja ne kuivuivat hiukan auringon porottaessa. Nämä pitivät tukan pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä.

Koostomus ja tuoksu 

- Shampoo on läpinäkyvää ja koostumukseltaan kivan geelimäistä. Se vaahtoaa ja levittyy helposti hiuksiin ja hiuspohjaan. Hoitoaine on aika paksua ja ihanan kermaisen, sekä hoitavan tuntuista. Tuli vähän mieleen hiusnaamio. Koska shampoota ja hoitoainetta riittää ihan pieni määrä, ovat ne riittoisia. Nämä ovat olleet minulla käytössä ainakin parin kuukauden ajan, eikä loppua näy :) Plussaa myös purkeista, joista on helppo annostella sopiva määrä. Tuoksua kuvailisin raikkaaksi. Niille, jotka käyttävät hajusteettomia tuotteita, tämä tuoksu voi olla aavistuksen liian vahva. Omaan makuuni se ei kuitenkaan ollut liian vahva.


Hinta

- En ollut aikaisemmin tajunnut katsoa paljonko näillä on hintaa, mutta yllätyin, että nämähän ovat yllättävän edulliset! Tuotteet maksavat noin 10 euroa kappaleelta, vähän ostopaikasta riippuen. Se on mielestäni ihan kohtuullinen hinta shampoosta / hoitoaineesta. Myös suolasuihkeen hinta pyörii kympin paikkeilla.

Johtopäätökset 

- Nämä tuotteet sopivat itselleni tosi hyvin. Kannattaa siis kokeilla jos tarvitset hiuksille syvähoitoa, kosteutusta tai jos sinulla on kuiva, sekä herkkä päänahka. Itse tykkään todella paljon!


Ps. Poikaystäväni sai kärsivällisesti odottaa Turkissa kun napsin näitä kuvia. Valo oli kertakaikkiaan niin kaunis, että olisin voinut kuvailla vaikka miten pitkään. Ja sain muilta ihmisiltä aika pitkiä katseita. Kahlasin hame päällä välillä vyötäröä myöten vedessä kuvatessani näitä ja juoksin aaltoja karkuun minkä ehdin, ettei kamera kastuisi. Muutamaan kertaan aallot vei nämä purnukat mennessään, mutta juoksin kauheeta vauhtia perässä... Haha, olisin kyllä itsekin miettinyt, että "mitä toi tekee... ":D 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
hei! mistä nämä kuvat on otettu? ihanan näköistä<3
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229