Denova Pro kasvonaamio

Olen saanut blogin kautta mahdollisuuden kokeilla Denova Pro tuotteita ja tällä kertaa sain testattavaksi todella hyvän kasvonaamion. Tästä Denova Pro smoothing mask -tuotteesta tarkempaa arvostelua luvassa, olen ehtinyt tätä kokeilemaan vasta tänä aamuna ja ainakin sen perusteella iho tuli hyvin pehmeäksi ja pirteän näköiseksi:).
"Rauhoittavaa ihoa ja vähentää punoitusta. Vähentää herkän ihon oireilua. Palauttaa terveen ihon sävyn. Vaikuttavat ainesosat: 5% vaaleanpunainen savi, allantoiini, provit. Käyttö: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vaikutusaika 10-15 min. Huuhdo." 
"Oletko etsinyt ihonhoidon ammattisarjaa, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde? Denova Pro on palkittu ammattilaissarja, joka on kerännyt paljon suosiota Keski-Euroopassa.

Denova Prosta on tullut hyvin nopeasti suosittu myös Suomessa. Tuotteisiimme luottaa jo yli 200 kauneushoitolaa! Sarjaa käyttävien ja myyvien kauneushoitoloiden yhteystiedot löydät täältä..

Laaja valikoima takaa yksilölliset hoidot

Denova Pro sisältää laajan valikoiman ammattilais- ja kotihoitotuotteita, joiden avulla voit tarjota yksilöllisiä hoitoja asiakkaillesi. Valikoimaan kuuluu yli 100 tuotetta!
Denova Pro sisältää hoitotuotteita kaikille eri ihotyypeille, vartalohoitoihin ja jalkahoitoihin. Lisäksi tarjolla on paljon erikoistuotteita, joiden avulla räätälöit hoitosi asiakkaidesi tarpeisiin." 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
miks meikkaat niin paljon? oot mun mielestä nätimpi kevyellä meikillä. ei pahalla 😊
merenhelmi,
En meikkaa kovin paljon. Esimerkiksi arkena minulla on yleensä hyvin luonnollinen meikki, koulussa ja töissä. 😊 Kiitos mielipiteestäsi!:)<3 En kuitenkaan koe, että meikkaisin mitenkään paljon. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167