Denova Pro smoothing mask

Sain testaukseen Denova Pro smoothing mask -naamion ja olen sitä käyttänyt jo jonkin aikaa. Mielestäni tässä on yksi todella hyvistä kasvonaamioista mitä olen koskaan kokeillut! Kirjoitan nyt omista kokemuksistani tuotteesta, joka tuntui ainakin omalle iholleni sopivalta ja hyväntuntuiselta. 
"Rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta. Vähentää herkän ihon oireilua. Palauttaa terveen ihon sävyn. Vaikuttavat ainesosat: 5% vaaleanpunainen savi, allantoiini, provit. B.5. Käyttö: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vaikutusaika 10-15 min. Huuhdo." 
Tuote on kaikin tavoin mieleeni, tästä tulikin yksi lemppareistani. Ensimmäiset plussat tulee tuubista, joka on helppokäyttöinen: sillä saa vaivatta annosteltua juuri sen verran tuotetta kuin tarvitsee. Naamioita on myös miellyttävä levittää, koska sen koostumus on voidemainen. Se levittyykin todella hyvin kasvojen ja dekolteen alueelle (itse olen käyttänyt kyseistä kasvonaamiota ainoastaan kasvoihin). Kasvonaamio ei lähde varisemaan, siitäkin myönteistä palautetta. Esimerkiksi monet savinaamiot lähtevät karisemaan iholta pikkuhiljaa niiden kuivuessa, mutta tämä pysyy oikein hyvin iholla. On vielä helppo ja nopea pestä poiskin. 
Kasvonaamion käyttämisen jälkeen iho on kosteutettu ja hyvin pehmeän tuntuinen, ja punoituskin oli laskenut niin kuin tuote lupasi. Kasvot kuin hehkuvat pirteyttä. Omien kokemuksieni pohjalta voin sanoa, että tässä on erityisen hyvä tuote, joka on saanut kirjoitusten aikana ilmestyneet näpyt kuriin. Tämä tuote rauhoitti ihoani ja sai sen huomattavasti parempaan kuntoon. Näin syksyllä ja talvea kohden tuote pääsee oikein oikeuksiinsa kun iho kuivuu, tarvitsee ainakin minun käyttää yövoiteen lisäksi myös kosteuttavaa kasvonaamiota. Tässä tapauksessa tätä Denovan pro naamiota, koska ainakin minulle tuote sopi loistavasti. Voin ehdottomasti suositella tätä Denova Pro kasvonaamiota muillekin. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ella,
Kuulostaapa hyvältä, pitää varmaan kokeilla! Muutenkin rakastan savinaamioita, heh 😊

http://www.ellataimi.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/050653133669136534
Anonyymi
,
Ootkos kokeillut koskaan Frantsilan tuotteita? Oon jonkin aikaa itse käyttänyt ja olen ihan supertyytyväinen! 100% luomua ja käytetty ainoastaan luonnosta peräisin olevia raaka-aineita 😊 Mulla on itellä Frantsilan kasvopesuneste, kasvorasva, kasvojen kuorintavoide ja silmänympärysvoide - ja voin vain kehua, ihoni oikeen hehkuu 😊 Enkä ole heidän mainostajansa 😃 Oon miettinyt sitä savinaamiovoiteen ja kasvovedenkin hankintaa, mutta katsotaan.. Ainoa miinus on melko kalliit hinnat 😟
merenhelmi,
Joo, toi on kyllä hyvä tuote. 😊 Meen kurkkaamaan sun blogin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊

Olen kuullut vain Frantsilan kukkatipoista, mutta en ole käyttänyt kyseisen merkin tuotteita. Ovat varmasti hyviä. Oi että, missähän niitä myytäisiin? 😊 Olisi kyllä tosi kiva kokeilla Frantsilan tuotteita. 😊 Kiitti vinkistä!
www.blogger.com/profile/015246971550904167