Diiva

Ollaan Aneten kanssa sellainen parivaljakko, kun lähdetään kosmetiikkaostoksille, ettei toista oo! ;) Testaillaan usein tunnista toiseen eri kosmetiikkamerkkien helmiä ja tehdäänkin usein mitä parhaimpia löytöjä. Viimeisin rakkautemme on Viva La Diva
huulipunat, joista ystäväni onkin tehnyt kattavan postauksen kauniine kuvineen tänne, käykää kurkkaamassa. Olen itsekin vakuuttunut merkin punista kokeiltuani yhtä upeaa, luonnollista ja todella kauniin sävyistä punaa muutaman viikon ajan. (Huulilla näkyvä huulipuna jäi minulta vahingossa perheen luokse, joten lisään sävyn nimen tähän postaukseen, kunnes saan oman huulipunan kätösiini).

"Viva la Diva perustettiin Ruotsissa vuonna 2000 Valtea Cosmeticsin toimesta ja siitä tuli välittömästi yksi menestyksekkäimmistä merkeistä Ruotsin markkinoilla. Viva la Diva tarjoaa korkealaatuisia meikkituotteita, jotka ovat usein erittäin värikkäitä. Tuotteiden hinnat ovat kilpailukykysiä ja sen ansiosta tavallisilla kuluttajilla on mahdollisuus tulla ammattimaisiksi meikkitaiteilijoiksi. Tuotteita ei testata eläimillä. Merkki vetoaa usein naisiin, jotka uskoltavat näyttää persoonallisuutta ja kulkea omia teitään. Nimi Viva la Diva vaatii itsenäistä, luovaa ajattelua sekä muoti- että meikkivalinnoissa sekä myös päivittäisessä elämässä. "Olemme Aneten kanssa kokeilleet todella paljon eri merkin punia, mutta näistä tuli kertaheitolla yksiä meidän lemppareita. Listasin kaikessa yksinkertaisuudessaan muutamia plussia Viva La Diva huulipunista: 
+ Kehuttavan arvoinen hintalaatu suhde. Huulipunia myydään esimerkiksi Kicks -kosmetiikkakaupassa ja siellä näiden hinta on vain 7,60€.
 Eri sävyjä huulipunista löytyy koko hyllyn täydeltä: yhteensä 53 eri sävyistä punaa.
+ Valikoimasta löytyy niin mattapintaisia, kuin kimaltaviakin versioita.
+ Ovat kosteuttavia ja sisältävät runsaasti huulia pehmittävää E-vitamiinia.
+ Ovat pitkäkestoisia ja pysyvät huulilla pitkän aikaa.
+ Levittyvät todella kauniisti ja saavat aikaan upean lopputuloksen.
+ Tuntuvat miellyttäviltä huulilla.
+ Tuoksuvat aivan ihanilta. Siitä suuret plussat!
+ Huulipunien ulkonäkö on ylellinen, yksinkertainen ja kaunis.
+ Kosmetiikan rakastajana voin ehdottomasti suositella näitä huulipunia, ovat hintansa veroisia!
 huulipunia on myynnissä esimerkiksi Nellyllä. Huulipunia pääset katsomaan täältä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Miksi et ole vastannut yllä oleviin kysymyksiin? 😟 en tiedä kenen toinen on, mutta olisi varmasti hänenkin mukava saada vastaus 😊 !
merenhelmi,
Moikka ja kiitos kommentistasi. <3

Itseasiassa tässä olisi mahtavan hyvä postausaihe! Jos tekisin tästä ihan blogikirjoituksen jossain vaiheessa, voisin siinä jakaa enemmän vinkkejä.

Mutta näin lyhyesti sanottuna, niin oikean sävyisen meikkivoiteen etsiminen lienee olla ykkösasia. Oikean sävyinen meikkivoide tasoittaa ihoa ja peittää mahdollisia pieniä ihon virheitä. Meikkivoiteesta on helppo aloittaa ja ripsivärin, sekä luomivärin käytöstä. Ripsiväri kannattaa etsiä sen mukaan, haluaako enemmän tuuheutta vai pituutta ripsiin (tosin markkinoilla on ripsivärejä, joilla saa sekä pituutta, että tuuheutta). Yleensä vaaleat luomivärit sopivat parhaiten arkeen, jos haluaa hiukan kirkastaa katsetta, voi valita esimerkiksi We Care Icon merkiltä vaalean sävyisen luomivärin. Ne ovat todella edullisia, mutta niin minun kuin Anetenkin mielestä aivan huipputuotteita. Meikkivoiteella, ripsivärillä ja luomivärillä saa aikaan jo kivan arkimeikin nopeasti ja todella helposti. Poskipunalla ja/tai aurinkopuuterilla saa kyllä todella kaunista hehkua kasvoille, jos haluaa meikata enemmänkin. 😊 Niin ja esimerkiksi huulikiilto tai neutraalin sävyinen huulipuna näyttää aina hyvältä huulilla ja saa hiukan sellaista pirteyttä kasvoille sipaisemalla hiukan esimerkiksi huulikiiltoa huulille. Itse meikkaamisesta voisin kirjoitella enemmänkin vaikka blogikirjoituksen merkeissä. Mutta meikkivoiteen, ripsivärin, luomivärin ja huulikiillon / punan valitsemisella pääseee jo pitkälle. Kyseiset tuotteet kannattaa ehdottomasti valita ammattilaisen kanssa. Rohkeasti vain esimerkiksi Sokoksen tai Stockmannin kosmetiikkaosastolle kysymään apuja tuotteiden valitsemisessa. Tottakai esimerkiksi Lancomen ym. kalliit meikkituotteet ovat hyviä, mutta osa usein ylihinnoiteltuja. Esimerkiksi We Care Icon merkillä on todella hyvät, laadukkaat ja kehuttavan arvoiset luomivärit. Hyviä meikkejä löytyy siis ihan perusmerkeiltäkin. Voisin lämpimästi suositella Yves Rocherin meikkejä, jotka o
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229