Dior huulikiilto kesään

Moikka taas ja kivaa iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Muistatteko vielä kun oon kirjoittanut tänne blogiin, että haluaisin kokeilla Diorin huulikiiltoja? Olen kuullut niistä niin paljon kehuja, että olihan se sorruttava ostamaan tämä alennusmyynneistä.. Huulikiilto taisi olla puoleen hintaan, joten ei ollut kovin kallis kokeilu :) En oikeastaan ole huulikiiltojen niin suuri ystävä, mutta välillä on vaihtelun vuoksi kiva käyttää myös huulikiiltoa, etenkin silloin kun tekee vähän luonnollisemman meikin. Enemmän tykkään huulipunien koostumuksesta, ne tuntuvat jotenkin miellyttävämmältä huulilla. Huulikiillolta tärkein kriteerini onkin juuri se, ettei se tunnu yhtään tahmaiselta huulilla.
Ihan rehellisesti sanottuna en tiedä maksaisinko niin paljon huulikiillosta, mitä tämä Diorin huulikiilto maksaa uutena, mutta alennushinnalla innostuin sitten ostamaan. Ja täytyy myöntää, että itseäni houkutteli eniten juuri tuotteen kaunis ja tyttömäinen ulkonäkö! ;) Mutta oli itse huulikiiltokin positiivinen yllätys. Huulilla kiilto tuntui ainoastaan sellaiselta kosteuttavalta, eikä yhtään tahmaiselta. Siveltimellä kiiltoa oli todella helppo levittää myös huulten vähän kapeampiin kohtiin. Pigmenttiä ei ollut kovin paljoa, mutta olen käyttänytkin tätä lähinnä sellaisina päivinä kun en ole meikannut niin paljoa. Monesti olen myös sipaissut tätä samansävyisen huulipunan päälle. Tämä 043 Caprice on erityisesti kesään ihan täydellinen kun iho on vähän saanut päivetystä.
Kokonaisuudessaan tykkäsin Diorin huulikiillosta. Myös luomivärit ovat olleet mieleeni! Voisin hyvin ostaa toisenkin huulikiillon kyseiseltä merkiltä, ehkä jonkin kirkkaan punaisen tai hennon vaaleanpunaisen. Aika usein (melkein aina) kallistun käyttämään huulipunaa, mutta nyt olen innostunut käyttämään vähän useammin myös kiiltoa.
Dior huulikiilto , Dior huulikiilto kokemuksia , Dior huulikiilto sävy , Dior huulikiilto arvostelu , Dior meikit , Dior meikit kokemuksia , Dior addict huulikiilto , Dior huulikiilto sävy 043 Caprice , arkimeikki , huulikiilto , hyvä huulikiilto , huulikiilto blogi
Onko teillä käytössä Diorin huulikiilto? Mitä olette tykänneet? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anne,
Itsekin tykkään käyttää kaikenlaisia huulituotteita ja yksi Diorin huulikiilto löytyy myös 😊 Mielestäni vielä parempia ovat Lancomen kiillot, joissa on enemmän pigmenttiä ja vielä hieman edullisempiakin, kannattaa tsekata!

http://justsayinghianne.blogspot.fi/
justsayinghianne.blogspot.fi/
Eve
,
Täälläkin on käytetty Diorin meikkejä ja hyviksihän ne on todettu! Aleista tuli taas rohmuttua muutama "pakollinen" huulipuna. 😉 Pakko oli kuitenkin tulla kertomaan tälläinen "onnettomuus" mikä minulle sattui. Olen tottunut laittamaan huulikiillon laukun sivutaskuun tai pienemmän laukun pohjalle sen enempää sitä suojaamatta. Tänään laitoin sen Pradan sivutaskuun (Chanelin lompakko oli tietysti samassa taskussa) ja tuohon korkin kierrekohtaan oli jäänyt huomaamattani edellisistä käyttökerroista niin paljon huulikiiltoa että ne levisi laukun taskuun! Eli sitä kannattaa välillä pyyhkiä tai katsoa ettei kiiltoa kasaannu siihen, etenkin jos kuljettaa sitä mukana. 😊 Tai sitten minä olen vain tälläinen rähmäkäpälä että en osaa käyttää edes huulikiitoa. 😃 Hyvää kesän jatkoa! 😊