Dior luomivärit

Oon pienestä pitäen testaillut eri luomivärejä, eri merkeiltä, eri sävyjä ja vaikka kuinka paljon erilaisia. :) Ehdottomasti parhaimmiksi ovat osottautuneet Diorin luomivärit.+ Parhainta Dior luomiväreissä on pysyvyys! Ei lähde varisemaan edes pitkän päivän jälkeen niin kuin monien luomivärien kanssa tuppaa käymään.

+ Levittyy helposti ja tasaisesti, jopa ilman pohjustusta.

+ Sävyt ovat todella kauniita. Etenkin oma palettini (kuvassa näkyvä, numeroa: 609 ) on todella kätevä. Kultainen, vaaleanpunainen ja vaalea beige sopivat täydellisesti arkimeikkiin. Juhlameikin saa loihdittua helposti käyttämällä vaaleimpien sävyjen kaverina tummaa ruskeaa varjostusten tekemiseen.

+ Pigmenttiä tulee juuri sopivasti.

+ Helppo häivyttää.

+ On aika riittoisa. Itse käytän tätä tuotetta joka päivä, kaikki muut luomivärit ovat jääneet syrjään tämän saatuani. Loistotuote!

+ Kätevä matkoilla kun pelkästään tällä saa aikaan hienon silmämeikin, eikä tarvitse ottaa mukaan edes ylimääräisiä siveltimiä, nimittäin pakkauksen omilla applikaattoreilla saa jo suhteellisen hyvää jälkeä aikaan.

- Hintaa turhan paljon Suomessa ostettaessa, mutta Dior luomivärejä saa edullisemmin esimerkiksi Tax Free myymälöistä, mahdollisesti ulkomailta ja laivalta. Eri kauppojen alennuspäiviä ym. hyödyntämällä voi saada tämän tuotteen myös halvemmalla.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hanilo,
Nuo sävyt on kyllä aika ihanat! 😊 Paljonkos tuo paletti suurin piirtein maksaa?
www.blogger.com/profile/126321866884355764
Anonyymi
,
Minkä ikäisenä aloitit sit meikkaamisen?
Christina,
Juuri tänään mietin, että näissä on pakko olla jotain erityistä, kun hintaa Suomen markkinoilla ainakin on aika hurjasti. Mutta tosiaankin aika erinomaiselta tuotteelta vaikuttaa! Pitääkin pitää silmällä seuraavalla reissulla jos näitä sattuisi edullisemmin kohdalle. 😊
www.blogger.com/profile/049602854522413770
merenhelmi,
Hanilo:
Moikka 😊 Nyt en muista valitettavasti ihan tarkalleen, niin kysyn Anetelta joka muistaa, ja ilmoitan täällä blogissani huomenna aamulla!:)

Anonyymi:
Vasta lukioaikana olen alkanut enemmän meikkaamaan.
Säännöllisesti kouluun aloin meikkaamaan ehkä vasta 9-luokalla. Muistaakseni vielä seiskalla ja kasilla en paljoakaan meikannut, tai jos jotain laitoin niin vähän ripsiväriä ja puuteria. Ylä-asteella meikkasin kuitenkin aika vähän ja huomaamattomasti.
Olen meikkejä testannut joskus jo pienenä, mutta en ole niillä missään käynyt, vaan pessyt heti pois kokeilujen jälkeen!! 😃

Christina:
Joo, noi on kyllä tosi hyviä! 😊 Niimpä ja Suomen markkinoilla ne ovat mielestäni ylihinnoiteltuja. Juu 😊 Ehdottomasti jostain reissusta kannattaa metsästellä, kun voi löytyä edullisemmin!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anette,
Ajattelin vastata Veeran puolesta tuohon hinta kyselyyn. Tuo diorin luomiväripaletti maksaa Sokosella noin 63e, ja laivalla 43-44e 😊
www.blogger.com/profile/087081553229535099
Dahlia,
Pidän itsekin Diorin luomiväreistä, ongelmana on vaan ollut se hinta ja se, että jotenkin noissa on aina vain se kolme tai maksimissaan neljä luomiväriä joista pidän.

Sen takia oma luomivärirakkauteni onkin Inglot jossa saan valita värit. Mutta en silti ole Dioreistani luopumassa ennen kuin loppuvat, pidän niistä kyllä sen verran paljon. Kaikkea muuta ylinmääräistä kosmetiikkaa olenkin sitten lahjoittanut pois.
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Anonyymi
,
Just toi paletti on superihana! Ostin paletin noin kaksi vuotta sitten ylioppilasjuhlia varten enkä puoleentoista vuoteen käyttänyt muita luomivärejä, koska noi sävyt toimii aina! Ja käytin siis noita joka päivä.Nyt musta on alkanu tuntua että värit on menny vähän vanhaks ni luovuin paletista, vaikka luomivärit ei ollu lähellekään loppu. Tosi riittoisa!
Mona,
Heips murunen, mulla on blogissa pieni tunnustus sulle:)
www.blogger.com/profile/004464998202738684
Anonyymi
,
Noi on ihania mutta törkeen hintaisia. Parissa vuodessa hinta lisääntyny 15 eurolla ja mä en suostu ihan periaatteessa maksaan luomiväristä liki 70 euroa...
merenhelmi,
Anette:
Kiitos Anette kun vastasit 😊<3

Dahlia:
Niimpä, ne ovat kyllä minunkin mielestä liian kalliita. Täytyy aina metsästää niitä jostain alennuksista. Joo 😊
En olekaan aikaisemmit kuullut tosta merkistä, myydäänköhän sitä ihan Suomessa? 😊

Anonyymi:
Niin on!<3 Totta puhut, sävyt sopii kauniisti toistensa kanssa käytettäväksi. Joo sama täällä, joka päivä käytössä, niin luottotuote kun toi on:) Niimpä:)

Mona:
Oi kiitos ihana<33 😊

Anonyymi:
Joo, ihme kun vain nostaa noita hintoja. :/
www.blogger.com/profile/015246971550904167