Diorin unelma

Nyt aamupostailua kun kerrankin olen nukkunut enemmän kuin sen kuusi tai seitsemän tuntia.. Viime yönä nimittäin 14 tuntia. :-D Mutta asiaan.. Tämä Diorin luomivärikokoelma on kaikin puolin ihana ja aivan todella laadukas!

- Sävyt sopivat mainiosti arkeen, mutta myös tummemmilla sävyillä saa tehtyä helposti myös juhliinkin näyttävän silmämeikin.

- Suurin osa paletin sävyistä on luonnollisen värisiä, sävyt ovat toisiinsa sopivia ja niitä on helppo yhdistellä silmämeikkiä loihtiessa. (Persikkaan taittuva sävy on suosikkini, sävy on raikas ja kaunis, sopii todella hyvin etenkin ruskeisiin silmiin).

- Kaikki mitä vain tarvitsee löytyy samasta luomiväripaketista!

- Luomiväri levittyy pehmeästi ja on ihanan samettista. Pigmenttiä tulee riittävästi.

- Tarvittaessa on helppo korjailla: ei leviä pitkin poskia vaan lähtee esimerkisi pumpilapulla kauniisti korjaillessa meikkiä.

- Pysyy luomilla koko pitkän päivän, ilman, että karisee pois.

- Jälki on upean siistiä ja luonnollista.

- Sävy kimaltaa juuri sopivasti, ei ole mikään glitteriluomiväri vaan kimaltaa hiukan ja kauniisti.

- Mukana tullut sivellin on todella näppärä, sillä luomiväri levittyy tasaisesti.

- Dior meikkirasian saa laitettua kiinni sellaiseksi 'rasiaksi', jota on helppo kuljettaa myös laukussa tai meikkipussissa.

- Ainut miinus jonka tästä Dior luomiväripaletista keksin on hinta. On nimittäin hiukan kalliin puoleinen, mutta on osoittautunut riittoisaksi ja todella ihanaksi tuotteeksi! Meille tämä luomivärisetti tuli käytännössä lähes ilmaiseksi kesällä huutonetistä tilaamamme meikkipaketin mukana: http://www.merenhelmi.com/?p=6191
Äiti huomasi, että tätä myydään ainoastaan Tax Free myymälöissä, joissa tämän Diorin luomiväripaletin hinta oli noin 50 euroa. Kuitenkin hinta on kohtuullinen, koska esimerkiksi Diorin perusluomiväripaletin, jossa on neljä-viisi luomiväriä maksaa käytännössä saman verran, vaikka oli puolta pienempi.

- Ehdottomasti parhaimpia luomivärejä mitä meikkikokoelmasta löytyy. :-)

Tykkää-merkinnät