Dolce Gabbana ja ajatuksia

Nyt on aika rentoutua!!! Ja niin teinkin ihan hyvällä omalla tunnolla, istuttiin saunassa Aneten kanssa pitkän aikaa, join paljon vettä, syötiin isot salaatit ja vietettiin muutenkin kauneusiltaa. Olen meinaan elänyt koko viikon kahvilla ja terveellisistä elämäntavoista ei ole ollut rehellisesti sanottuna tietoakaan... Ainakaan se tieto ei ole toteutunut käytännössä... Tänään kuorittiin iho ihanalla Vihreä kosmetiikka kuorinta-aineella, juotiin paljon yrttiteetä, tehtiin hiusnaamiot ja nyt syödään liikaa karkkia...Ei olla lähdössä minnekään Kallioon, Escapeen, Brahan tai muualle huitelemaan vaan rentoudutaan kotona tämä ilta.. Minulla on ollut aika rankka kaksiviikkoinen rupeamana takana, mutta olen nauttinut jokaisesta päivästä:) Mä oon sellainen, että tykkään suorittaa, selviytyä ja saada jotain aikaan.. Vaikka en olekaan mikään täydellisyyden tavoittelija!:) Tulipas taas höpötettyä niitä näitä.. Sitä halusin vielä kirjoittaa, että kiiitos sinulle ihana tyttö joka tulit moikkaamaan minua tänään töissä ollessani!!:) Ilahduin kovasti:) Toivottavasti tykkäät seurailla blogiani jatkossakin. :)

Yksi lukijoistani kysyi minulta, että mikä hajuvesi on mielestäni yli muiden.. Tämä ei tuottanut minulle vaikeuksia, olen aivan hullaantunut Dolce Gabbanan Light Blue tuoksuun.. Mielestäni siinä kaikki kohdallaan, tuoksu on tyttömäinen, pehmeä ja raikas.


Mikä teidän hajuvesistä on ylitse muiden?
Huomasin ja olin ihmeissäni, että niin monen toiveissa oli kuulla enemmän elämästäni ja arjestani.. En tiedä miksi, mutta minulla on ollut sellainen vaihe (okei vähän väärä sanavalinta, olen just nyt niin väsynyt etten jaksa miettiä mitään järkevämpää tapaa ilmaista asiaa..) etten ole jostain syystä halunnut kertoa elämästäni kovin paljoa nyt lähiaikoina..  En tiedä miksi, ihmettelen sitä itsekin! Elämässäni ei ole tapahtunut mitään tavallisesta poikkeavaa tai muutenkaan mitään ihmeellisempää. Yleensä olen aika avoin tehdessäni tätä blogia, mutta pohdin joskus harvoin sitä, kuinka paljon haluan kertoa itsestäni, elämästäni, mielipiteistäni, elämänsuunnitelmistani, perheestäni ja tää lista on loputon, oikeesti kaikille halukkaille. Vaikka se on itsestään selvää, sitä välillä unohtaa, että tänne blogiin kun pääsee kuka vain, tämä ei ole piilossa keneltäkään. Tämä on vähän ristiriitaista välillä ja tällaisia ajatuksia käy varmasti läpi jos ei jokainen., niin ainakin jokatoinen blogin kirjoittaja aikajoin..

Kuitenkin... Se joka leikkiin on lähtenyt, leikin kestäköön. ;D Kirjoitan teidän toiveiden mukaisesti elämääni ja arkeeni liittyviä blogipostauksia enemmän. :) Niin olen päättänyt asian. Ja toteutan toiveenne monien toivepostauksien suhteen. :) Hyvää yötä rakkaat, te lukijat teette tämän harrastuksen, tämä ei olisi mitään ilman teitä. <3 Kauniita unia.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Sulla on kyllä mukava blogi! Mukavia aiheita laidasta laitaan, eikä pelkkiä asukuvia niinkuin nykyisin monessa ennen seuraamassani blogissa on...

Yksi asia, joka välillä lukijana ärsyttää, on tekstisi vaikealukuisuus. Ei suinkaan aina, eikä edes joka postauksessa, mutta esim. tämän postauksen eka kappale on jotenkin sellaista luettelomaista sanatulvaa, etten oikein edes jaksanut keskittyä lukemaan. Liika hymiöiden käyttö ja pitkät lauseet saavat jotenkin tekstin sekaiseksi. Tämä nyt rakentavana palautteena näin lukijan näkökulmasta. Pääosinhan kirjoitat kuitenkin virheetöntä ja selkeää tekstiä, joten älä ota liian henkilökohtaisesti. Blogin sisältö on kuitenkin se tärkein 😉

-Jutta
Hetkiä,