Edellisinä viikkoina...

Nyt on jo lokakuun ensimmäinen! Vastahan otettiin bikineissä aurinkoa omalla terassilla ja nautittiin kesän viimeisistä lämpöisistä päivistä (tän postauksen kuvat on otettu 29.8 ja tuntuu, että kyseinen päivä oli ihan äsken!).

Syyskuu meni hurjan nopeasti! Kun viime aikoina blogi on jäänyt vähän takaa-alalle, tässä vähän kuulumisia viime kuulta.

Syyskuussa...

....Käytiin poikaystävän vanhempien luona viettämässä viikonloppua ihan syyskuun alussa. Viikonloppu piti sisällään mm. hyvää ruokaa, lenkkeilyä ja yhdessä olemista.

...Vietin yhden kokonaisen viikon perheeni luona siskojen ja äidin kanssa. Aina on niin ihana olla yhdessä!

...Ollaan lenkkeilty Karlan kanssa nyt tosi paljon ja nautittu kauniista syyssäistä.

- Oon käynyt salsatunneilla ja uimassa kuten edellisissä postauksissa oonkin maininnut. Oon tykännyt!

...Eilen vietettiin koko sunnuntai poikaystävän mummolassa. Nyt lokakuussa tehdään sinne uudelleen reissu. Tosi ihana aina käydä siellä!

...Oon käynyt lähes kaikki kaapit läpi ja heittänyt taas tavaraa ja vaatteita eteenpäin. Osa menee myyntiin, osa lähti kierrätykseen ja osa säilytykseen. Tästä ei oo kauheen kauaa, kun tein tän homman viimeksi, mutta ihme kyllä, aina löytyy yllättävän paljon eteenpäin laitettavaa.

- Illat on mennyt nyt usein sarjoja katsoessa. Ollaan otettu nyt tavaksi tehdä illalla kasviksista ja hedelmistä lautanen (ja välillä dippi siihen kylkeen). Tulee ihan "huomaamatta" syötyä paljon enemmän kasviksia jotain ohjelmaa/elokuvaa samalla seuratessa.

...Oon tehnyt nyt paljon kasvisruokia ja välttänyt liharuokien tekemistä. Kasviskeitot / avokadopasta / linssimuhennos bataattiranskalaisilla sekä valkosipulikastikkeella on ollut nyt monena päivänä ruokana. :)

...Oon pakannut kaikki kesäisemmät vaatteet vihdoin laatikoihin ja vienyt ne säilytykseen. Tilalle on etsitty neuleet, syystakit pipot, kaulahuivit... Rakastan syyspukeutumista!

Tykkää-merkinnät

Kommentit