Eilisen asua

Tässä olisi eilisen asua kun lähdimme ystäväni kanssa viettämään iltaa. Valkoiset housut pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön ja voi miten paljon tykkäänkään niistä! Senkin takia kun noi on vähän löysemmän malliset, kivan rennot!
Valkoista ja mustaa, ripaus punaista, sekä kultaa! Oikeastaan aina kun lähden illanviettoon pukeudun mahdollisimman yksinkertaisesti, vähemmän on enemmän.
Ballerina shoes Tommy Hilfiger / pants Benetton / shirt Zara / bag Louis Vuitton
Pian lähdemme tyttöjen kanssa satamaan jästkille ja rannalle ottamaan aurinkoa!
Tommy Hilfiger balleriinat , Benetton housut , bloggaaja asu , Jyväskylä Shaker , Jyväskylä Escape , illanviettoa , Jyväskylä , Louis Vuitton iltalaukku , Lumene kynsilakka , asukuvia ,

Julkaisen illalla Lumenen arvonnan voittajan!
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Voi murunen kiitos paljon halauksen kera! 😊 Sä olet!!<3<3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
Heipparallaa Kata! <3

Kiitoksia paljon kehuista, ilahdutti iltaa! 😊 Oon pitkään etsinyt valkoisia housuja ja noi tulee varmasti olemaan paljon käytössä. Tänään itseasiassa innostuin vielä ostamaan toisetkin, heh! 😃 Löysin Ginasta sellaiset tiukat (98% puuvillaa) olevat valkoiset housut. Valkoiset on jotenkin niin raikkaan näköiset ja käy niin monen eri sävyisen vaatteen kanssa yhdistettäväksi. Ja miten paljon tykkäänkään mustan ja valkoisen yhdistelmästä..

Ja kiitos myös kehuista liittyen hiuksiini 😊 Oon pitänyt hiuksia aika paljon kiinni sen jälkeen kun leikkasin ne, mutta voisi kyllä pitää enemmän myös auki! Ehkä jätän seuraavaankin asukuvaan hiukset auki.

Ihanaa illanjatkoa ihana Kata 😊
merenhelmi.indiedays.com
IP: 82.99.3.229