eka ilta Lontoossa

Tästä laitoinkin jo kuvaa instagramiini. Jokaisen hotellihuoneessa odotteli tällainen yllätys! Nosti kyllä hymyn huulille. Tälläkin hetkellä juon teetä tosta Selfridgemukista.
Tässä olisi postausta Lontoon matkan ensimmäiseltä illalta. Jos joltain on mennyt edelliset postaukset ohitse, olin Netflixin järjestämällä Selfrigde -sarjaan liittyvällä matkalla. Ja lisään sen verran vielä tähän väliin, että teen näitä postauksia reissusta ihan omasta halusta en siksi, että minun täytyisi kirjoitella näitä postauksia :) Kirjoitan matkasta, koska mielestäni on mukavaa kertoa teille, mitä kyseisellä reissulla tapahtui ja muistella sitä. Harvoin kuitenkaan elämässä tulee vastaan näin upeita tilaisuuksia.

Jokatapauksessa, olin hotellin pihassa Lontoon aikaa noin klo 17.00 ja minulla oli tunti aikaa vaihtaa vaattteet, meikata uudelleen, laittaa hiukset ja suunnata hotellilla järjestettyyn tervetuliaistapahtumaan. Siellä tapasimme muut bloggaajat ensimmäisen kerran ja useat kilistivät lasit shampanjaa loman aloituksen kunniaksi. Tutustuimme toisiimme ja katsoimme tabletilta kukin itse valitsemaansa sarjaa. Mietimme yhdessä myös sitä, miten kätevää Netflixin käyttäminen on kun sarjoja ja leffoja pystyy katsomaan milloin vain itselleen parhaiten sopii ja ilman mainoksia! Itse en katso käytännössä koskaan telkkaria, koska mua ärsyttää suunnattomasti mainokset ja se kun sarjat tulevat aina tiettyyn kellonaikaan. Ollaankin poikaystäväni kanssa katsottu Netflixistä läpi niin Mad Men, Orange is the new black, Breaking Bad kuin Mr. Selfridge -sarjakin. Eilen aloitimme ensimmäistä jaksoa Downton Abbeystä. Se ainakin vaikutti sellaiselta, josta tulen varmasti tykkäämään. Breaking Bad ja Mr. Selfridge pysyvät kuitenkin mun lemppareina.

Illalla jatkoimme matkaa hotellin ravintolaan. Ruoka oli tosi hyvää ja seura niin hauskaa, että siellä tuli istuttua ihan puoleen yöhön saakka.

Matkustelu-tunnisteen alapuolelta löydät lisää kuvia ja tunnelmia kyseiseltä reissulta. Nyt lähden nukkumaan, jotta jaksan taas aamulla nousta kuntoilemaan! Vastaan huomenna kommentteihin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sanna
,
Olis mahtavaa saada jonkunlainen "laukun sisältö" -postaus!
merenhelmi,
Oi kiitos toiveesta! Se onnistuu ehdottomasti! Laitan toiveesi ylös 😊
merenhelmi.indiedays.com