eka koulupäivä

>
Huomenta!

Tässä pari kuvaa eiliseltä, jotka poikaystäväni nappasi ennen kuin lähdin koululle (tossa meidän vieressä on kyllä kaunis puisto, voisi käydä kuvailemassa siellä toistekin!). Eilen mulla oli tosiaan eka päivä yliopistolla, tästä se lähtee! Tossa vähän aikaa sitten suunnittelinkin mun opintoja tälle syksylle... Kun oon tehnyt perusopinnot ja aineopintoja aikaisemmin valmiiksi, on mulle tälle syksylle luvassa pääsääntöisesti kieliopintoja, talousmatematiikkaa ja viestintää (puheviestintä taisi olla ensi keväälle, mutta kirjoitusviestintä nyt tälle syksylle). Niillä lähdetään siis liikkeelle! :) Vähän kyllä kauhistuttaa aloittaa taas ruotsin opiskelu, lukiosta on kuitenkin jonkin verran aikaa... Mutta eiköhän ne asiat toivottavasti melko nopeasti palaudu mieleen! Ja siihen saakka kunnes lähdetään poikaystäväni kanssa matkelle, yritän parhaani mukaan osallistua kaikkeen tärkeään ja vähemmän tärkeään... Äkkilähdön takia mulla tulee kuitenkin viikon tauko kaikista opiskeluun liittyvistä jutuista. Mutta nyt pitää pitää vaan peukut pystyssä, että sopiva reissu ilmestyy! Vielä ei olla varattu matkaa, mutta matkalaukut ollaan kyllä pakattu, haha :D

Nyt keittämään kahvia, vähän väsyttää eilisten opiskelijabileiden takia, mutta eiköhän tästä taas piristy! Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
kirjotteleppa useammin, varsinkin juuri arjestaja asuista ja opiskeluista! ihanaa päivää!
merenhelmi,
Kiitos kommentistasi ja kiva kuulla, että olet tota mieltä! 😊 Ja jep, yritän päivitellä kuulumisia useammin! 😊 Ihanaa päivää sinullekin:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Tatti,
Onnittelut vielä kouluun pääsyn johdosta! Hienoa miten sisukkaasti jaksoit opiskella pääsykokeisiin ja uskoit itseesi 😊 Itsekin nyt päätin ryhtyä pyrkimään ammattikorkeeseen ja täytyy hiukan lukioarvosanoja korotella. Englanti, matikka, fysiikka, kemia ovat niistä vaikeimmista päästä itselleni, mutta toivon että tälläkertaa itselläni olisi parempi motivaatio kun lukiovuosina!
www.blogger.com/profile/074962883134980118
Jessica Teljänneito,
Tsemppiä opintoihin Veera <3 Minulla alkasi opintovapaa viime viikolla, joten opiskelijastatuksella ollaan ainakin vuosi eteenpäin 😊 Ja hei, minä autan sua oppimaan ruotsia! 😃
www.blogger.com/profile/052436316914271101