Elä tässä ja nyt

Olen syksyn varrella viettänyt monet illat mielenkiintoisten kirjojen parissa. En ole menettänyt mitään, sen sijaan olen oppinut enemmän kuin olisin ehkä koskaan uskonutkaan. Oppinut paljon asioita niin itsestäni, mutta sitäkin enemmän elämästä, muuttanut käsityksiäni lukemattomista asioista. Nykyään osaan arvostaa jokaista päivää eri tavoin kuin ennen, olen ymmärtänyt että minun täytyy osata rakastaa ensin itseäni, ennen kun voin rakastaa toista ja niin edelleen. Voin tehdä vielä erillisen blogikirjoituksen muistakin minua ihmisenä muuttaneista kirjoista, jos kiinnostusta löytyy ruudun takaa.

Olen lukenut monia kirjoja myös sisäisestä kauneudesta, tärkeästä asiasta joka ei ole omasta mielestäni saanut ehkä ihan niin paljoa arvostusta osakseen tässä elämässä, kuin kuuluisi. Olen tavannut vuosien mittaan sellaisia ihmisiä, joista on erityisesti huokunut onnellisuus, rakkaus ja yksinkertaisesti sisäinen kauneus, aitous ja ilo. Heidän silmänsä sädehtivät, he ovat aina hetkessä läsnä ja heidän seurassaan on jostain syystä joka kerta yhtä helppoa ja hyvä olla. Pystyn luottamaan heihin tuntien, että he eivät teeskentele. Ja voisin sanoa, että arvostan sellaisia ihmisiä kaikista eniten.

En halua edes tietää moneenko valvoin viime yönä, onneksi en vilkaissut kelloa. Luin tämän kirjan puoleen väliin kerta istumalta, en vain osannut lopettaa, luin myöhään, luin paljon ja odotan, että pääsen jälleen kirjan pariin. Tämä oli sellainen lukukokemus jota en malttanut vain millään lopettaa.. Lukemisen arvoinen kirja kertakaikkiaan!

Elisabeth Kubler-Ross & David Kessler Elä tässä ja nyt 
 "
Ihanaa päivää kaikille, nauttikaa jokaisesta hetkestä. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Itsekkin kyselen samaa. Ois kiva tutustua facebookin kautta mikäli et pahastu 😃 -A-
Anonyymi
,
Tästä postauksesta tuli todella lämmin ja hyvä olo! 😊
merenhelmi,
Moikka! <3

Tottakai voitte lähettää minulle ystäväpyynnön facebookissa! Se olisi todella mukavaa ja ilahduttaisi minua!:)

Minut löytää facebookista nimellä: Veera Kautto

www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Muakin kiinnostaisi nämä kirjat! Saakohan näitä kirjastosta? 😊
merenhelmi,
Oi , mahtavaa kuulla<3 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka!:)

Ainakin joistakin kirjastoita saa, joten kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Ja jos omasta kirjastosta ei löydy niin seutulainalla on mahdollista saada kirja "omaan" kirjastoon. Kaukolainalla olen tilannut myös kirjoja, jolloin haluamiani kirjoja on tullut minulle ympäri Suomea sinne "meidän" Äänekosken kirjastolle. 😃 Olen vahvasti sitä mieltä, että kirjastoista löytyy tämän tyylisiä kirjoja. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moi iina!

Olen samoilla linjoilla kanssasi. On ihanaa kun tuntee hallitsevansa vähän paremmin elämää ja itseään ja oppii uusia asioita. Meen tottakai katsomaan sinun blogia mielenkiinnolla. Olen alkanut lukemaan tämän tyylisiä kirjoja ja tykkään kyllä tosi paljon. Voisimpa kirjoittaa postauksen kirjoista mitä luen tällä hetkellä jos kiinnostusta löytyy. Mukavat illanjatkot ja kiitos postaustoiveesta. 😊 Ystävällisin terveisin veera:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Anonyymi
,
vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä:) itsekki alkanu lukee kaikkia ns psykologisia kirjoja niin ymmärtää asioita ihan eri tavalla:)