Elämäni paras viikko!

Hei!  <3 
Ollaankin vietetty jälleen aika rentouttavaa päivää tänään. Oli vain muutamia luentoja yrittäjyydestä, sekä laskentatoimesta ja rahoituksesta. Koska olen kaupallisella alalla töissä, minulle selkeytyy todella hyvin monet opiskeltavat asiat, kun mietin niitä käytännön kautta. Työstä on ollut aivan valtavan suuri apu tämän opiskelun kannalta. Huomasin sen heti kun tipuin kärryiltä kirjanpitoa käydessämme läpi. En ole koskaan työskennellyt kirjanpidon parissa.. 
Illalla lähdin sittenkin pelaamaan sählyä poikien kanssa ja he olivat aivan ylivoimaisia. Yritin kyllä parhaani, mutta välillä minua alkoi ihan naurattamaan taitoni. Voitte vain kuvitella miten hyvä olin. ;) Noh, ei pidä ottaa elämää turhan vakavasti ja meillä oli vallan hauskaa!  Eilen vietimme saunailtaa tyttöjen kanssa, tehtiin hiusnaamioita, oli kyllä ihana päästä saunomaan! <3 Elämäni paras arkiviikko häämöttää huomenna loppuaan, onneksi pääsen tänne sunnuntaina takaisin! :) Ja on mahtavaa päästä näkemään jälleen Anettea, sekä perhettä! :)


Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Jossain vaiheessa kun siellä on valmiimpaa!!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Aijaa okkei! 😊 Täytyisi löytää motivaatio sen asian opiskeluun. On varmasti todella mukavaa kun pääsee vähän kärryille! 😊

Ihanaa päivää<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229