Elämäni tavoitteita!

Heippahei! Tänään olen soitellut eri kouluihin ja selvittänyt vähän tarkemmin ensi kevään asioita.. Tavoitteena olisi nimittäin saada ensi keväänä opiskelupaikka. Nyt täytyy siis panostaa kaikkensa pääsykokeisiin saakka! Jos minulle avautuu ovet kouluun ensi keväänä, voisin siirtää koulun aloitusta vuodella ja lähteä vaikka ulkomaille vuodeksi, katsotaan mihin elämä vie! :) Kunhan se opiskelupaikka olisi valmiina, se olisi niin suuri helpotus.
Suunnitelmani olisi päästä Helsinkiin opiskelemaan, sillä käytännössä kaikki blogihommat ovat pääkaupunkiseudulla. Siellä on myös yksi unelmieni työpaikka, johon toivon vielä pääseväni ja aion päästä hih :) Jokatapauksessa... Aaltoon on aika vaikeaa päästä ja kaupallisia asioita haluaisin lähteä opiskelemaan. Niimpä olen tämän syksyn ajatellut hakevani myös Haaga-Heliaan kaupallisia asioita opiskelemaan.
Olen tosi iloinen, että opiskeluasiat alkavat vihdoin viimein vähän selvenemään. Tiedän, että rankkaa tulee olemaan ensi kesään saakka, mutta mä todella toivon, että ahkeruus palkitaan. Lukusuunnitelma tuli myös tänään aika hyvin hiottua.. Ennen joulua teen kauppakorkean perusopinnot aikalailla valmiiksi ja sen jälkeen aloitan matematiikan preppauksen. Joulun jälkeen alkaa myös puolen vuoden kestävä pääsykoevalmennus ja huhtikuussa tulee julki ammattikorkean pääsykokeiden ennakkomateriaali.

Sellaista tänään!! :) Helsingistä koulupaikan saaminen on tämän hetkinen tavoitteeni elämässä ja sitä kohti suunta käy!! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hei kaikille ja todella suuret kiitokset, että tulitte kirjoittamaan tästä tärkeästä asiasta 😊 Luen teidän kommentit todella tarkkaan! 😊

Olette parhaita 😊<3

<3
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka ja pahoittelut, että vastaan vasta nyt :/ Toivottavasti luet vielä vastaukseni <3

Haluan kiittää sinua koko sydämestäni<3 Tämä kommentti piristi minua tosi paljon. En nyt sanoisi, että teen kaikkea täydellisesti 😊 mutta jotenkin pyrin antamaan kaikkeni itselleni tärkeisiin asioihin. Mutta kuten kirjoitit, elämä ei kuitenkaan ole pelkkää puurtamista ja myös rentoutuminen ja elämästä nauttiminen on tärkeää. Se mitä olen tältä vuodelta oppinut on sellainen tietynlainen rauhoittuminen. En enää ota stressiä opiskeluista, tai blogista. Stressasin aiemmin todella paljon, enkä osannut oikein rentoutua. Se rentoutuminen ja itsensä kuunteleminen kun ovat myös äärettömän tärkeitä. 😊 Voisin kirjoittaa tästä vaikka miten pitkästä!! 😊 <3 Mutta olen tosi iloinen, että tulit kirjoittamaan minulle tästä asiasta<3 On mukavaa kuulla, että saat blogistani irti noin hienoja asioita <3:)

Toivotan sinulle kaikkea hyvää elämääsi 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229