Elämäni varjopuolia

Sain viestin eräältä blogini lukijalta joka kysyi olenko täydellinen, onko elämässäni kaikki täydellisesti? Miksei blogissani ole mitään negatiivista, onko sitä elämässäni ollenkaan? 

Haluan sanoa kaikille teille rakkaille lukijoille, että haluan pitää blogini sellaisena hyvän mielen paikkana ja kirjoitan tätä ainoastaan ollessani hyvällä tuulella. Haluan että hyväntuulisuus välittyy ja tämä blogi jakaisi niin sanotusti hyvää energiaa muillekin. Itse eri blogeja seuranneena tykkään eniten niistä blogeista, joissa kirjoitetaan positiivisista asioista ja jotka jakavat iloista, onnellista ja hyvää fiilistä. Kenenkään elämä ei ole täydellistä, ei minunkaan :)

Rehellisesti sanottuna tällä hetkellä olen onnellinen ja kaikki on tosi hyvin monelta osin. Kiitos voimia antavan parisuhteen, opiskeluhuolien voittamisen ja rakkaan perheen. Olen välillä elänyt myös harmillisia aikoja.Saan olla kiitollinen siitä, etten ole joutunut kokemaan mitään suuria menetyksiä elämässäni, tai muuten todella järkyttäviä asioita. Minunkin elämääni on kuitenkin kuulunut alamäkiä ja harmittavia asioita. Olen taistellut tämän vuoden terveysongelmien kanssa ja koin oloni koulussa hyvin yksinäiseksi koko lukioajan, käytännössä olin todella paljon yksin. Meinasin monta kertaa jättää lukion kesken, mutta jollain ihmeen sisulla tein sen loppuun.. En vieläkään tiedä minkä takia olen menettänyt sen lähemmäksi 10 kiloa ja miksen saa sitä millään takaisin. (Periaatteessa niinkin yksinkertaiselta kuulostava asia, kuin painon saaminen on ollut minulle kaikkea muuta kuin yksinkertaista. On oikeasti vaikeaa saada paino pysymään edes normaalipainon alarajoilla ja laihtuminen vie voimia). Välillä minua mietityttää se, jos terveysongelmat palaavat taas opiskelukuvioihin, enkä toivo että suunnitelmat menevät uusiksi, sillä haluaisin todella opiskella nyt ja saada sen koulupaikan.  -Siinä muutamia asioita, jotka tulivat ensimmäisemä mieleen:)
Pusuja ja haleja  ♥ 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
Eipä kestä 😊 Se on pääasia, että itse on tyytyväinen painonsa suhteen ja on muutenkin hyvä olla. Tsemppiä! 😊
...
...,
Ompa omituisia kommentteja ja ajatuksia ihmisillä.. Kehotetaan syömään herkkuja ja liikkumaan vähemmän. Liikunta ja herkut vaikuttavan hyvin paljon kaikkeen muuhun kuin painoon, harmi vaan siihen ne yhdistetään ekana. Unohdetaan liikunnan terveellisyys, hoikan ihmisen tulisi yhtä lailla pitää huolta peruskunnosta kuin pulskemmankin! Eikä herkkuja kannata ylenmäärin syödä myöskään, painoi sitten vähän tai paljon. Olettan että herkuilla tarkoitetaan sokereita ja rasvoja. Kyllä paino pitää saada terveellisin keinoin nousemaan, jos se on tavoitteena! Ja sinä varmasti pyritkin siihen, jos kyse on terveydestä johtuvasta hoikkuudesta, niin että mukana painon nostossa on lääkäreitä myös... Ihmisten asenteita vaan ihmettelen ja sitä miten unohdetaan nuo liikunnan ja herkkujen terveysvaikutukset! Samoin sanotaan että näytät normaalipainoiselta, mikä on totta kyllä, näytät hyvin terveeltä ja kauniital, mutta tärkeintä on se, että olo on voimakas eikä heikko ja että tuntee olevansa terve. Ulkonäkö on niin pieni osa vain ja se monelta usein unohtuu nykyisin!

-Taija
www.blogger.com/profile/020192823665020250
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229