Elizabeth Arden

Oon pyöriny kaks päivää ostoksilla aamusta melkeen iltaan ja tehny kivoja löytöjä, joista kirjotan heti huomen aamulla paremmalla energialla.
Mutta tässä muutamia tehokkaiksi todettuja ihonpuhdistusaineita. Näillä tuotteilla pikkusiskolta katos jokaikinen näppy ja ainakin itselläni kasvot ovat kirkastuneet ja iho on huomattavasti paremmassa kunnossa! Tuotteet ovat siis:

Elisabeth Arden puhdistusvoide jolla lähtee meikki hyvin pois, mutta silmämeikkiä ei tosin irrota täysin pois. Tämä tuote on aivan huippu! Hyvän tuoksuinen, todella tehokas, eikä kuivata ihoa. Mielestäni paras näistä kolmesta!

 - Kuvassa keskellä oleva kasvojen tehopuhdistusvoide / syväpuhdistavavoide on nimensä mukaisesti todella tehokas! Ei tarvii paljoa käyttää ja ainakin itselläni riitti, että käytti vaan muutaman päivänä peräkkäin, niin iho tuli jo paljon parempaan kuntoon ja jokainen näppy hävis. Ainut miinus on, että hiukan kuivattaa ihoa ainakin näin talvisaikaan.

- Kasvovesi tuoksuu hyvälle ja on parhaimpia mitä ollaan käytetty. Joten, vaikka onkin hiukan hintavampia kuin esimerkiks Lumenen tai Nivean tuotteet, niin ovat myös huomattavasti tehokkaampia. Kannattaa kokeilla. :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
hei veera, sun blogi on ihan tosi kiva! 😊 muistatko noiden tuotteiden hintoja ja saako niitä siis apteekeista vai mistä?

Elpu
merenhelmi,
Hei ja kiitos kommentista! 😊
Tuotteet on tilattu sivulta: http://www.thecosmetichouse.co.uk/
Siellä tuotteiden hinnat olivat noin 1/3 Suomen ovh-hinnoista. Tosin siellä firmassa tuotevalikoima vaihtelee ja esim. tällä hetkellä tätä Dry/Sensitive puhdistusvoidetta ei ole. Kappalehinnaksi jäi siis noin 5-8 euroa.
Suomesta Ardenin tuotteita voi ostaa esimerkiksi Pretty.fi -sivuilta tai muilta Ardenin tuotteita myyviltä nettisivuilta / laivojen tax free-myymälöistä / Stockman-beauty tai Sokos kaupoista. Mutta kannattaa etsiä englannin (uk) nettisivuilta, hinnat huomattavasti edullisempia ja tuotteista ei mene tulli- tai alv-maksuja kun tulevat Eu-alueelta.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Elpu
,
okei, kiitti paljon 😊 pitääkin käydä kattelemassa tuolta, perustelit niin vakuuttavasti, miks mun pitäs saada just noi tuotteet! hih 😃
SSM,
Oi että, mulki on just semmonen tilanne et en tiiä mitä oikeen käyttäisin, mut käynpä täs kosmetologil lähipäivinä. Tommosesta merkistä en oo koskaan kuullukkaa! :O

http://ruusukerotta.blogspot.com
www.blogger.com/profile/079363738365935021
merenhelmi,
Joo kiva Elpu, noi on kyllä mielestäni (ja muidenkin perheen tyttöjen) tosi hyviä. 😊

SSM: Toivottavasti löytyy jotkut hyvät tuotteet, että mitä alat käyttämään. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
miullaki on paljon näppyjä otsan alueella, ne on pienii mutta kiusallisia silta ja sit nenässä on mustapäitä.. tällä hetkellä käytössa nivea visage young, tehoo ihan hyvin, et pitää kyl uudet finnit kurissa mutta vanhoja ei hävitä.. miten sillä siun siskolla oli/on niitä näppyjä, voisin tilannetta soveltaa omaani 😊