Emporio Armani Diamonds

Mulla oli etsinnässä arkikäyttöön sopiva tuoksu, joka ei olisi liian voimakas. Kun suurin osa hajuvesipulloista olivat sitten loppuneet, päätin hyödyntää Sokoksen alennukset ja hankkia vihdoin ja viimein uuden arkituoksun. Olen aikaisemminkin käyttänyt tätä Emporio Armani Diamonds - hajuvettä ainakin yhden jos en kaksikin pulloa ja tähän päädyin jälleen. Itselläni tulee nykyään jotenkin tosi helposti päänsärkyä voimakkaista tuoksuista ja olenkin nyt alkanut kiinnittämään tarkempaa huomiota siihen, että ostaisin mm. kosmetiikkatuotteet ilman hajusteita aina jos mahdollista. Hajuvesi ei tietenkään ole välttämätön, mutta onhan sitä välillä mukava käyttää... :) Ja tätä pystynkin onneksi käyttämään ilman ongelmia! Tämä ei ole mielestäni kovin vahva vaan sellainen raikas kukkaistuoksu ja juuri sopiva arkikäyttöön. Alkutuoksussa on litsi ja vadelma, sydäntuoksussa ruusu, freesia ja kielo ja pohjatuoksussa vetiver, seetripuu, patchouli ja vanilja. Yksi suihkaus tuoksua riittää, joten pienikin pullo riittää suht. kauan! Tästä tykkään kyllä kovasti! :)

Ps. Nyt on muuten jotenkin tosi helpottunut fiilis! :) Vaatekaappeja on tyhjennetty myyntiin ihan kunnolla ja ainakin 1 iso Ikean kassi käyttämättä jääneitä vaatteita lähti eteenpäin, sen lisäksi kouluhommat alkaa olla aikalailla valmiina tämän syksyn osalta ja kotona on tehty pian suursiivous loppuun (mm. saunan pesu vielä edessä..) ennen loman alkua! :) Mutta jes sanon minä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

annika
,
Ihana kun vinkkasit tästä! Mulla on sama ongelma, ei oikein kestä enää tuoksuja niin harvemmin tulee hajuvettä käytettyä ollenkaan ja mullakin monet tuotteet on hajusteettomia. Pitää käydä tuoksuttelemassa 😊
Mari
,
Itselläni käytössä aivan sama arkituoksuna. Eikö muuten äitisi enää bloggaa,välillä käynyt vilkaisemassa,muttei ole tullut postauksia.