Ensimmäinen lomapäivä


1. Kakkupalalla loman alun kunniaks / 2. Polarn O. Pyretin niin kivoja vauvanvaatteita! / 3. testiin Lancomen peitevoide / 4. Miriam's kahvilan salaatti ei petä. :)

Ensimmäinen lomapäivä! Tai eihän tää oikeesti oo pelkkää lomailua, tällä hetkellä on työn alla opinnot ja blogi, mutta kyllähän tää helpottaa tosi paljon nyt kun molempia voi tehdä monelta vain ja huilata silloin kun tarvii! Tänään pidin kuitenkin ihan kokonaan vapaata. Pysähdyin Jyväskylään ennen perheen luokse menoa, aurinko paistoi ja tuntui kyllä jo ihan keväältä. Kävin salaatilla ja otin kakkupalan äitiysloman alun kunniaksi.. :) Kiertelin liikkeitä ja sain vihdoin ja viimein aikaiseksi hankkia maitohappobakteereita ja uuden peitevoideen, mitkä molemmat ovat olleet ostoslistalla jo pitkän aikaa. Toi Lancômen Effacernes Longue Tenue -peiteaine sävyssä 015 beige natural vaikutti ainakin tosi hyvältä, mutta saa nähdä onko sekään riittävän peittävä. Oon kokeillut tosi monia eri tuotteita läpi ja mikään ei oikein oo toiminut riittävän hyvin. Seuraavaksi toi siis testiin!

Nyt meen teen keittoon, laitan jotain hyvää iltapalaa ja aloitan jonkun uuden kirjan. Äidin kirjahyllyssä onkin paljon mielenkiintoisia kirjoja mistä valita! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sandra
,
Ootko kokeillut Estée Lauderin Double Wear meikkivoidetta? On aika hintava ainakin Sokoksella mutta netistä saa edullisemmin. Peittää hyvin ja tarvittaessa saa myös kerrostettu nätisti! Ainoa miinus että jos on kuivia kohtia ihossa niin niihin ei levity tasaisesti. Näin talvella kun iho kuivuu paljon niin ei ehkä paras vaihtoehto mutta jos ei kärsi kasvojen ihon kuivuudesta niin voin suositella! 😊
VeraKautto
VeraKautto,
Moikka Sandra! Pahoittelut nyt vähän viivästyneestä vastauksesta, mutta itseasiassa en oo kokeillut! Oon kuullut ja lukenut siitä kyllä paljon hyvää! Laitankin ton kalenteriin ylös ja testaan sitä jossain. Oon myös miettinyt Lancomen teint miraclen hankkimista (sitä käytin joskus aiemmin ja tykkäsin siitäkin kovasti), mutta vois vähän testailla noita, noiden eroja jne. Kiitos vinkistä ja kivaa viikkoa sinne! 😊
nouw.com/verakautto