erilainen kesä

Hei kaikille ja ihanaa tiistaipäivää vähän harmaasta ja sateisesta kelistä huolimatta. Oon nyt edellisinä päivinä yrittänyt nauttia auringonpaisteesta niin paljon kun oon vaan pystynyt, koska tälle viikolle on luvattu huomattavasti viileämpää säätä. Ollaan siskojen kanssa mm. paistettu lettuja omalla terassilla (meidän lempipuuhaa :D), otettu aurinkoa (ehdin jopa palaa vähän jaloista, en ymmärrä miten nykyään palan tosi paljon helpommin!?), lenkkeilty, tehty pihatreenejä, luettu paljon kirjoja, leivottu gluteenitonta pizzaa ja juustokakkuja, sekä saunottu. Oon siis tänä kesänä Kuopiossa poikaystäväni luona kuin myös perheeni kanssa täällä Keski-Suomessa. Aika useat ovat muuten kysyneet, että olenko töissä tänä kesänä. Ajattelin nyt tehdä tällaisen ratkaisun, että pidän kokonaan lomaa heinäkuun ja elokuun ajan. Syyskuussa alkaa sitten koulu ja todennäköisesti myös työt. Oon ollut 15-vuotiaasta lähtien joka kesä töissä (sitä kesää lukuunottamatta kun asuin Tampereella), joten ajattelin, että ehkä voin nyt ihan hyvällä omalla tunnolla pitää yhden vähän rennomman kesän. Pieni loma tekeekin varmasti ihan hyvää tähän väliin. Opiskelupaikan saaminen vaati kuitenkin aika paljon näiden kahden vuoden aikana ja nyt kun vähän lomailee, jaksaa taas jatkaa uudella energialla ensi syyskuussa :) 

Näitä kuvia laitan lisää johonkin tulevaan postaukseen, kiitos kuvista kuuluu siskolleni Lempille.
Oon muuten nyt kesällä käyttänyt aika paljon kuvassa näkyvää huulipunaa ja kynsilakkaa. Molemmat sopivat näin kesään ihan täydellisesti. Huulilla mulla on Lumene Wild Rose huulipunaa sävyssä 45 (vadelmamehu) ja kynsissä sen nimistä lakkaa kuin "kaunein ruusu". 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Onnea opiskelupaikasta!! Olen niin iloinen sun puolesta, olen lukenut sun blogia jo pitkään ja arvostan sinnikkyyttäsi ja pitkäjänteisyyttäsi. Kova työ palkittiin, olet niin opiskelupaikkasi ansainnut! 😊 pakko vielä sanoa, että olet antanut minullekkib "toivoa" kun muistan juuri sinun blogista lukeneeni, että matikka yms eivät ole sinulle helppoja vaan teet töitä unelmiesi eteen. Mulla on aina ollut matikka vaikeeta, ennen pidin talousasioita tylsänä mutta nyt alotan syksyllä taloustieteiden opiskelun 😃 kiitos siis siitä että olet ollut rehellinen ja antalut hyviä vinkkejä meille lukijoillekkin unelmien saavuttamiseen.
-iina
Anonyymi
,
Voi kiitos ihanan yksityiskohtaisesta vastauksesta, varmasti on apua! Tavallaan odotan hirveästi että opiskelut alkais, tavallaan taas jännittää aika paljonkin, mutta kai sekin on vain hyvästä. Ja varmasti moikkaan jos näen sut jossain käytävällä!:D Hyvää kesää myös sulle, ehkä törmäillään syksyllä!
merenhelmi,
Onhan se aloittaminen kyllä aika jännittävää kun miettii! Toivoisin tosi paljon, että löydän samanhenkisiä ystäviä koulusta! Ja en oo ihan varma, että mennäänkö jonnekin matkalle syyskuussa, niin saattaa olla, että oon yhden viikon siitä alusta pois, mutta täytyy nyt katsoa miten tässä kaikki menee... 😊 Tosin siinä alussa olisi hyvä olla paikalla, jotta tutustuu muihin opiskelijoihin 😊 Onneksi yliopistolla on jo pari mun ystävää ja poikaystävä, että ei ihan yksin oo, mutta olisi kyllä tosi kiva saada uusia ystäviä! 😊 Ja tuu vaan ihmeessä juttelemaan!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niin ja kiitos, kivaa kesää sinullekin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi kiitos Iina, ihana kommentti! Ja joo, mä en ollut todellakaan mitenkään hyvä matematiikassa. Kävin sen lyhyenä lukiossa, enkä kirjoittanut sitä. Yliopistossa pitää vähän panostaa kyseiseen aineeseen, tietääkseni ainakin yksi pakollinen kurssi matematiikasta on kuitenkin (talousmatematiikka), jos nyt oikein muistan. Mutta oikeesti ihan mahtava kuulla, että blogini on inspiroinut. Ja taloustiede on kyllä mielenkiintoista. Mä ajattelin kans ennen, että se on vähän tylsää, mutta yllätyin kun aloin opiskelemaaan sitä enemmän ja syventymään aiheeseen! 😊 Ja kiitos Iina, kirjoitit tosi kauniisti, tällaiset kommentit jäävät mieleen ja tuovat kyllä hymyn huulille! <3 Mukavaa kesänjatkoa ja tsemppiä ensi syksyyn kun opiskelut alkavat, todella mukavaa! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Katri
,
Huh, ajatella että noin töykeästi ja nuivasti ihmisiin suhtautuva ihminen on hoitoalalla töissä. Olepa mitä mieltä olet Veeran töistä tai töiden tekemättömyydestä, mutta jälleen voi miettiä ihan hyvien käytöstapojen kannalta miten itseään ilmaisee..
Anonyymi
,
Hei. Oisko sulla kiinnostusta tutustua kuopiossa minuun? ;D oisi ilo tututustua sinuun paremmin. Sinulla on ihana blogi !
Anonyymi
,
T. Ella, Kuopioa/Oulu
merenhelmi,
Kiitos kovasti!

Ja tottakai lukijoihin aina mielellään tutustuu! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mistä saisin sun sähköpostin vai jaatko sitä? T. Ella 😊