erilainen sunnuntai

Huomenta ja rauhallista sunnuntai-aamua kaikille. Mun mielestä sunnuntait on viikon parhaimpia päiviä heti perjantain jälkeen. Voi nukkua pitkään ja tehdä koko päivän sellaisia asioita joista tykkää, nukkua pitkään, paistaa vaikka aamuletut, tavata ystäviä, treenata kuntosalilla, uppoutua hyvän kirjan pariin, katsoa leffaa ja syödä irtokarkkia (naurattaa tämä kohta mutta kyllä, irtokarkit on mun heikkous!) saunoa ja lenkkeillä metsän, sekä järven lähettyvillä... Niimpä monet sunnuntait menevät usein aika leppoisissa tunnelmissa, mutta toisin on tänään.
Huomenna on se taloustieteenkoe josta kirjoitin eilen ja päivä menee kylläkin kahvia juoden, mutta aikalailla peppu kiinni penkissä istuen. Oon aina ollut vähän sellainen, että stressaan kokeita, mutta toisaalta pieni paniikki saa mut vasta toimimaan ihan täysillä ;) Illalla suuntaan kuitenkin Jyväskylän seudulle meidän asunnolle ja vietämme poikaystäväni kanssa leffailtaa. Ihanaa nähdä toista, emme ole nimittäin nähneet yli viikkoon. Joskus yhdeksän maissa olen perillä ja illan saan viettää hänen vieressä:)
Nyt pitää kuitenkin tsempata tämä päivä. Ja opiskelu on parasta kun voi samalla vähän herkutella, joten kipaisen keittön kautta, haen vähän mokkapaloja ja laitan samalla kahvin tippumaan :) Vastaan kommentteihin illalla, kaunis kiitos kaikille kommenteista.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nelli
,
Ostin itse kanssa Starbucksista lämpömukin ja vitsi se on kiva! Sunnuntait on myös mun mieleeni:-)
merenhelmi
,
Jep, ne on kyllä tosi kivoja 😊 Melkein joka päivä tulee otettua muki matkaan kun suuntaan tunneille. Ihana hörppiä teetä oppitunneilla ja vielä kun tee pysyy lämpöisenä.
merenhelmi
IP: 82.99.3.229