Essie kynsilakat arvostelu

Kaunista päivää! 

Niin kuin ehkä arvata voi, en jaksanut millään lähteä eilen viettämään iltaa juhlimisen merkeissä! Inhoon yli kaiken sitä seuraavan päivän väsymystä kun ei lenkki, kahvi ei edes päiväunet tunnu auttavan asiaa! Ja ne silmäpussit, väsyneet kasvot... En halua edes ajatella. Vaikka onhan se niin hauskaa lähteä ja sitäkin mukavampaa laittautua sekä viettää iltaa ystävän kanssa, tällä kertaa jäin saunomaan kotiin.

Mutta mistä minun olikaan tarkoitus kirjoittaa... Niin Essien kynsilakoista. Sain blogiyhteistyön kautta mahdollisuuden kokeilla todella kauniin sävyisiä Essien lakkoja, joista ollaankin höpisty yhdessä jos toisessakin blogissa, kauneuslehdistä puhumattakaan. Suuret kiitokset, olen nimittäin haaveillut yhdestä söpöstä hennon vaaleanpunaisesta lakasta ties kuinka kauan. En ole sallinut itselleni sen hankkimista, koska "ensin täytyy käyttää ne mitä omistaa jo". On minun mottolauseeni.. Nyt voin hyvällä omalla tunnolla kokeilla vaikka kaikkia. Tämä kokoelma on minulle kuin aarre. Kiitokset! :)


♥ Essien lakat ovat rantautuneet Suomen kauppoihin aika kattavasti, niitä voi löytää esimerkiksi Kicksistä, Citymarketeista kuin Sokokseltakin. Noin 15€ hujakoilla pyörivä lakan hinta on aika paljon pienestä, vaikkakin laadukkaasta valinnasta.  Olen kuitenkin sitä mieltä, että satsaus parempaan lakkaan on kannattavaa.

♥ Ja nämä sävyt... Tarvitseeko enempää edes sanoa. Syötävän ihanat sävyt saavat minut innostumaan päivä päivän jälkeen lakkaamaan kynnet jokaiseen asuvalintaan sopivilla sävyillä. (Kyllä, rakastan kosmetiikkaa.. :D) Valikoima on mitä hienoin: löytyy varmasti jokaiselle ja joka tilanteeseen tismalleen täydellinen lakan sävy. Essien värivalikoimaan kuuluukin jopa 70 väriä. Kynsilakkojen lisäksi essieltä löytyy myös seitsemän kynsienhoitotuotetta ja neljä päällyslakkaa, joilla aikaansaa ammattimaisen lopputuloksen.

♥  Vaikka olen lukenut paljon kehuja leveästä siveltimestä, minun kynteni ovat aika kapean malliset ja sen takia leveä sivellin oli etenkin tummien sävyjen kohdalla vaikeakäyttöinen. Sai olla varovainen, ettei leveä sivellin sotke kynsinauhoja tai mene rajojen ylitse, koska kynteni ovat niin ohuen malliset. Pikkusiskolleni ja äidilleni sivellin sopi kuin tehty: lakka levittyi hienosti ja sivellin oli täydellinen heille.
♥ Peittävyydestä sen verran, että hennon väriset lakat tarvitsevat tasaisen lopputuloksen saamiseksi kaksi kerrosta. Tummilla sävyillä lakatessa riittää yksi kerros.

♥  Lakka pysyi paremmin kynsissä kun käytin niin alus- kuin päällyslakkaakin. Pysyvyydestä kehuja.

 ♥ Tykkään todella paljon näistä Essien lakoista ja voin sanoa olevani tyytyväinen.

♥  Lähtee erityisen hyvin pois kynsilakanpoistoaineella.

♥  Kuivuu aika nopeasti. 

♥ Suosittelen! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Niimpä.. Samoilla linjoilla olen kanssasi. 😊 Illalla on niin hauskaa, mutta ei halua yleensä ajatellakaan seuraavaa aamua ja sitä väsymyksen määrää. Kotiin jääminen palkitaan aina seuraavana päivänä. Tosin minulla se väsymys jatkuu vielä pitkälle alkuviikkoon, jos on bilettänyt viikonlopun. 😊 Sain ehkä tarpeeksi siitä baarissa käymisestä viime keväänä ja nyt olen onneksi vähän rauhoittunut. 😃

Sohva, kirjat ja teekuppi voittavat. <3 Mukavaa iltaa sinulle:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Sanon, että suuret kiitokset kommentistasi. 😊 <3 Olenkin huomannut, että omaa elämää koskevia postauksia tykätään lukea aika paljon.

Tykkään ottaa paljon kuvia, joten ilomielin voin napsia kuvia niistä arki- kuin juhlapäivistäkin. 😊 Muistan kun tein silloin sen kyselyn blogipostaustoiveista ja monet olivat samaa mieltä kanssasi.

Tästä lähtien pyrin tekemään enemmän postauksia omasta elämästäni, tottakai otan teidän lukijoiden toiveet huomioon! 😊 Kiitos<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Miramekko
IP: 82.99.3.229