Uusia tekstejä

  Etsivä löytää

  Heipparallaa! Klassinen tyyli blogikirjoituksessa ehtivätkin jo vilahtaa uudet ihanuudet: ruskeat aitoa nahkaa olevat saapikkaat. Olivat kaikkea sitä mitä etsin ja kaiken päälle lähtivät matkaani vielä punaisella alennuslapulla varustettuna! Hyvää kannattaa odottaa. ;) Ovat kyllä aivan täydelliset jalassa. Pienellä korolla varustettuna, tyylikkään yksinkertaiset ja värimaailmaltaan tismalleen oikean sävyiset. Olen kiitollinen tästä löydöstä. Olin jo aika turhautua kun vuodesta toiseen etsin, etsin ja etsin, tuloksetta.. Kunnes yhtenä kauniina iltapäivänä liian väsyneenä poikkesin Biancoon ja siellähän ne odottivat minua. 
  Olin todella pitkään kaivannut tummanruskean Speedyn rinnalle värimaailmaltaan täsmääviä yksilöitä, ja kyllähän tämä neiti ne löysi. ;) Uudet saappaat ja ruskea Speedy ovat kuin tehdyt toisilleen. Kuvissa Neverfull laukku sopii ihan kohtalaisen hyvin myös saappaiden rinnalle. Kuvissa kengät heijastavat kuitenkin hiukan punaruskeaa, vaikka luonnossa eivät sitä olekaan.

  Ja mukavia kuulumisia...
  Opiskelijatoverit houkuttelevat minua juhlimaan Jyväskylän yöhön tänään, mutta saa nähdä vietänkö mielummin rauhallisen leffaillan suklaata syöden ihanan ystäväni seurassa. 
  Lähden kuitenkin aivan hetken päästä Jyväskylään shoppailemaan kosmetiikkaa, joka ei varmasti tullut teille yllätyksenä. ;) Karkkihammastakin kolottaa, joten palkitsen itseni tämän viikon opiskelu-uurastuksen jälkeen. :) Sain eilen jostain ihmeestä kerättyä todella hyvin energiaa kouluhommia varten ja sainkin oikeesti vihdoin ja viimein valmiiksi yhden isomman projektin! Hymyilyttää. Iltakin oli niin ikimuistoinen, käveltiin keskellä yötä sillalle katsomaan kaunista järvimaisemaa ja juttelemaan, muistan sen hetken ikuisesti! Se oli jotain niin kaunista. Jotain niin ihanaa ja tunnelmallista. Nyt kuitenkin pika pikaa keskustaan ja nauttimaan herkullinen kakkupala laten kera. Ps. Vastaan kommentteihin illalla!

  Tykkää-merkinnät