Etsivä löytää

Heipparallaa! Klassinen tyyli blogikirjoituksessa ehtivätkin jo vilahtaa uudet ihanuudet: ruskeat aitoa nahkaa olevat saapikkaat. Olivat kaikkea sitä mitä etsin ja kaiken päälle lähtivät matkaani vielä punaisella alennuslapulla varustettuna! Hyvää kannattaa odottaa. ;) Ovat kyllä aivan täydelliset jalassa. Pienellä korolla varustettuna, tyylikkään yksinkertaiset ja värimaailmaltaan tismalleen oikean sävyiset. Olen kiitollinen tästä löydöstä. Olin jo aika turhautua kun vuodesta toiseen etsin, etsin ja etsin, tuloksetta.. Kunnes yhtenä kauniina iltapäivänä liian väsyneenä poikkesin Biancoon ja siellähän ne odottivat minua. 
Olin todella pitkään kaivannut tummanruskean Speedyn rinnalle värimaailmaltaan täsmääviä yksilöitä, ja kyllähän tämä neiti ne löysi. ;) Uudet saappaat ja ruskea Speedy ovat kuin tehdyt toisilleen. Kuvissa Neverfull laukku sopii ihan kohtalaisen hyvin myös saappaiden rinnalle. Kuvissa kengät heijastavat kuitenkin hiukan punaruskeaa, vaikka luonnossa eivät sitä olekaan.

Ja mukavia kuulumisia...
Opiskelijatoverit houkuttelevat minua juhlimaan Jyväskylän yöhön tänään, mutta saa nähdä vietänkö mielummin rauhallisen leffaillan suklaata syöden ihanan ystäväni seurassa. 
Lähden kuitenkin aivan hetken päästä Jyväskylään shoppailemaan kosmetiikkaa, joka ei varmasti tullut teille yllätyksenä. ;) Karkkihammastakin kolottaa, joten palkitsen itseni tämän viikon opiskelu-uurastuksen jälkeen. :) Sain eilen jostain ihmeestä kerättyä todella hyvin energiaa kouluhommia varten ja sainkin oikeesti vihdoin ja viimein valmiiksi yhden isomman projektin! Hymyilyttää. Iltakin oli niin ikimuistoinen, käveltiin keskellä yötä sillalle katsomaan kaunista järvimaisemaa ja juttelemaan, muistan sen hetken ikuisesti! Se oli jotain niin kaunista. Jotain niin ihanaa ja tunnelmallista. Nyt kuitenkin pika pikaa keskustaan ja nauttimaan herkullinen kakkupala laten kera. Ps. Vastaan kommentteihin illalla!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Voi kiitos kauniista sanoistasi.<3 Olet upeus! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Oi kiitti! <3 Tykkäilen kyllä niin paljon itsekin. Onneksi löysin noi. 😊

Rentouttaava illanjatkoa sinullekin <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitoksia. <3 Niimpä, älä muuta sano!!:) Rentouttavaa iltaa sinulle sinne ruudun toiselle puolen. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka,
suullisia esitelmiä, tehtävien tekemistä ja kirjoittamista, sekä kirjan lukemista ja sen oppiman pohjalta tehtävien tekemistä. En oikein tiedä olenko kauheesti tykännyt tehdä niitä.. 😃 Koen ne vain velvollisuutena useimmatkin tehtävät, mutta luennoilla tykkään kuunnella sitäkin enemmän. 😊

Niimpä, tekee kyllä paremman päivästä jos saa jotain uusia meikkejä! 😃 Heh<3 Aa joo! Täytyykin mennä heti pika pikaa vastailemaan. 😊 Kivat illanjatkot toivottelee Veera:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Millaisia arvosanoja sait yo kirjoituksista?:)
merenhelmi,
Kirjoitin m paperit lukiosta. Osa kirjotuksia meni hyvin ja osa ei niin hyvin. Mutta olen tyytyväinen. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
eli kyllä.
Anonyymi
,
miten sulla on noin jättimäiset kengät?:D ja sanot että ne on 36?
merenhelmi,
Anetella on samanlaiset kengät ja osa noista kuvista on Anetesta. 😊) En ole noissa kaikissa kuvissa.
www.blogger.com/profile/015246971550904167