Flow kosmetiikka vartalovoit

Veera on totaalisen huumaantunut Vihreän Kosmetiikan (nykyisin Vihreä Kosmetiikka löytyy nimellä Flow-kosmetiikka, sillä sarjan ulkoasu on uudistunut ja nimi muuttunut) herkullisiin, melkein syötävän kiehtoviin vartalovoihin. Valikoima on kehuttavan arvoinen ja tuoksu toinen toistaan ihanampi.

Illan yhtenä kohokohtana kiiruhdan monesti lämpöisen suihkun jäljiltä kosmetiikkahyllylleni, jossa nämä kuivanihon pelastajat majailevat: ihoni kiittää ja mielikin piristyy! Pienet ilon aiheet saavat päivistä paremman. Nämä yleelliset, ihoa rakastavat purnukat ovat ilahduttaneet minua jo vuodesta toiseen. Eikä meidän pitkäaikainen suhde näytä eron merkkejäkään! Lempparini on suloinen luomu mansikka vartalovoi, joka onkin ihon kosteuttajien osalta omien tuotteiden kohdalla parhaimmistoa.


Ylellinen, kermainen ja vaahtomainen koostumus takaa kiitettävän kosteutuksen. Ensisijaisesti levittäisin vartalovoita yötä vasten, jolloin voide saa ajan kanssa imeytyä ihon kerroksiin. Vartalovoi onkin kuin vaahtoa, joka sulautuu ihoon ja tuoksu jää leijailemaan iholle pidemmäksikin aikaa. Päivällä imeytyminen voi tuntua hiukan hitaamman puoleiselta. Mutta kosteutta tällä saa aikaiseksi ihailtavan hyvin, vaikka niille halkeavan kuiville kohdille. Iho saa osakseen huomattavaa samettista pehmeyttä.

Keinotekoinen tuoksu? Ei lainkaan.  Luonnollinen, hurmaava tuoksu valloittaa, eikä kemiateollisuuden teennäisyys kulje tämän tuotteen kanssa käsi kädessä. Luomusta plussaa!

Flow Kosmetiikka haluaa valmistaa kokonaisvaltaisesti hoitavia tuotteita, joten he valitsevat huolella raaka-aineet. He käyttävät raaka-aineita, jotka on hankittu vain luomusertifioiduilta tuottajilta sekä kasviöljyjä, kukkavesiä, yrttejä, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä joiden alkuperän pystyy jäljittämään. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä, joka takaa raaka-aineiden tuoreuden ja tehokkuuden. Pakkausmateriaalit ovat niin ikään huolella valittuja, kierrätettäviä, poltettavia ja mahdollisimman vähän jätettä tuottavia, silti tinkimättä kauniista houkuttelevasta ulkoasusta.

Flow Kosmetiikka tuotteita myy esimerkiksi Jyväskylässä Katriinan kauppa. Kuvissa näkyvät purnukat ovat hankittu ennen Vihreä Kosmetiikan muuttumista Flow Kosmetiikaksi. Nykyisin ihanat purkit ovat hiukan erinäköisiä, mutta vartalovoit ovat kyllä samaa tuotetta purkkien ulkonäön muuttumisesta huolimatta. Toistamiseen: Kun Vihreä Kosmetiikka muuttui Flow Kosmetiikaksi, ainoastaan sarjan ulkoasu on uudistunut ja nimi muuttunut . :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Essi,
Vaikuttaa hyvältä, vois kokeilla! 😊 Milloinkas ois asukuvia tiedossa? Hyvää viikonloppua sinulle kaunis <3
www.blogger.com/profile/149610784445117876
Mustat Ballerinat,
Olen käyttänyt saman firman ihan sitä tuoksutonta sheavoita, mutta voisi seuraavalla kerralla ottaa tuon mansikkaisen version kokeiluun. 😊
www.blogger.com/profile/002634032408658845
merenhelmi,
Toi on kyllä ihanaa! 😊 Tykkään todella paljon. En muistanut ottaa tota purnukkaa omaan kotiini mukaan, niimpä odotan että pääsen perheen luokse käyttämään tota illalla. 😃 <3

Ajattelin, että sunnuntaina voisi olla asukuvien vuoro! 😊

Kiitoksia, samoin sinulle ihana lukijani! <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Millainen tuo on jos kasvoille laittaa? Itselläni kun on pintakuiva iho niin pitäisi saada kosteutusta mutta ärsyttää kun useimmat voiteet saa kasvon niin kiiltäväksi ja jää inhottava rasvainen pinta naamaan
merenhelmi,
Toi on tarkoitettu vartalolle, että en välttämättä laittaisi kasvoille... Mutta voihan se sopiakin. Toi on mielestäni parempi vartalolle kuin kasvoille kuitenkin.

Mukavaa illanjatkoa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Tuosta sinun äskeisestä kommentista aloin miettimään että miksi vartalo voiteita ei pitäisi käyttää kasvoihin?
Itse kun olen käyttänyt the body shopin kookos vartalo voita kasvoihin
elina
,
ainakin toi hajustamaton versio sopii erittäin hyvin myös kasvojen iholle! kokemusta on herkkäihoisena.
merenhelmi,
Itse olen ostanut ihan varsin kasvoille tarkoitettua voidetta, enkä ole käyttänyt vartalorasvaa oikeastaan koskaan kasvoihin. 😊 Olen jotenkin ajatellut, että niin olisi parempi vaihtoehto.. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Joo, kiitokset kommentistasi. 😊 Ja illanjatkot sinulle <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167