Ghd on unelmien täyttymys

Ghd-muotoilurauta on aivan huippuhyvä ja tykkään tästä raudasta hurjan paljon!

- Rauta on hyvä sijoitus, koska laadukkaalla muotoiluraudalla voi suoristaa / kihartaa / muotoilla / kohottaa hiuksia / mitä keksiikään, eikä tarvitse hankkia erikseen suoristusrautaa, kiharrinta, tyvenkohottajaa...

- Raudan lämpenemiseen ei mene kuin 20 sekuntia, on todella nopea esimerkiks aamulla kiireessä jos pitää vähän suoristaa hiuksia.

- Jos ghd-muotoilurauta on käyttämättömänä 30 minuuttia, se siirtyy automaattisesti lepotilaan ja jäähtyy itsekseen.

- Ghd-rauta ei kuumene yli 175-200 asteen lämpötilaan, eivätkä hiukset pala.

- Raudassa on hälytystoiminto, joka varoittaa jos muotoilurautaa käytetään joko liian kylmässä tai kosteassa ympäristössä. Hälytystoiminto siis varoittaa, jotta raudan mekaniikka vaurioidu.

- Hiuksia muotoillessa hiukset eivät murru, koska raudan levyt ovat keraamiset.

- Pitkä johto kiertyy ympäri, eikä sotkeennu hiusten laiton aikana.
- Raudassa on yleinen voltti-/virtajännite, jonka ansiosta sitä voi käyttää kaikkialla maailmassa.

- Mekaniikalle myönnetään jopa kahden vuoden takuu.
Oma ghd-rautani on: GHD IV STYLER
Oon käyttäny Goldwell Hot Darling -lämpösuojaa. Tosin mikään lämpösuoja ei voi suojata ihan kaikkia hiuksia kuumalta raudalta, mutta auttaapahan edes jonkin verran.
Aamulla tein raudalla kiharat, aikaa meni suunnilleen 15 minuuttia.
Tän raudan ostamista en ole katunut hetkeäkään! Tosin sen kyllä huomasin, ettei tätä kannata liian usein käyttää.. Itse nimittäin innostuin suoristamaaan hiuksia viime keväänä melkeempä joka päivä ja ajan kanssa sen kyllä huomas hiusten kunnosta. Sen takia pidinkin puolen vuoden tauon tästä ghd-raudasta ja käytin raudan sijasta vesipaplareita (kun eivät kuumene niin kuumaksi). Mutta tästä lähtien yritän suoristaa hiukan harvemmin ja kihartaa vain kun on tarvis. ;-)
Vinkki: Jos raudan haluaa käsiinsä, kannattaa se tilata jonkin nettikaupan välityksellä, nimittäin saman raudan noin 100 euron pintaan postikuluineen, kun taas Suomessa jotkut kaupat saattaa kiskoa paljon yli 200:n euron hintaa samasta raudasta. Itse tilasin Lookfantastic -nettikaupasta ja voin kyllä lämmöllä suositella! Nimittäin raudan sai 100 euron pintaan postikuluineen, toimitus oli todella nopea (muistaakseni viikossa saapui) ja vielä kotiovelle toimitettuna. Ja todella laadukas ja hintansa arvoinen on kyllä ollut!

Tykkää-merkinnät