Gluteenittomat ja maidottomat pannarit!

Pahoittelut pientä blogihiljaisuutta. Blogisivuston kanssa on ollut teknisiä ongelmia, mutta nyt asia on korjauksessa ja pian hoidettu alta pois. Huh mikä homma, sanon minä! Välillä kyllä miettii, että minkä takia kaikki pienet tai vähän suuremmat vastoinkäymiset sattuvat aina silloin kun päivässä ei olisi yhtään ylimääräistä aikaa hoitaa tällaisia asioita kaiken muun päälle :D Mutta kaikelle ei aina voi itse mitään ja tämähän on vaan elämää... Omalla suhtautumisella ja asenteella on kuitenkin loppujen lopuksi suuri merkitys miten asioihin suhtautuu. :)
Koska näitä ruokajuttuja toivotaan melko usein, otin kuvan yhdestä tän viikon aamupalastani. Näistä tuli kieltämättä ihan älyttömän hyviä ja herkullisia! Sen lisäksi nämä on tosi täyttäviä! Maapähkinävoita en käytä lähellekään joka kerta. Marjoja pyrin syömään päivittäin! :)

Nämä on myös helppo ja suht. nopea tehdä :) Tarvitset vain:

- 3 kananmunaa (luomu)
- 1 banaani (luomu)
- Hiukan gluteenittomia kaurahiutaleita (luomu)
- Ripaus vaniljajauhetta + kanelia (Itse käytän Urtekram luomu vaniljajauhetta ja Caylonkanelia luomuna)

1. Kaikki ainekset blenderiin
2. Sekoita blenderissä tasaiseksi taikinaksi
3. Laita paistinpannulle voita / kookosöljyä ja paista pannareita molemmilta puolilta sen verran, että pinta on kauniin ruskea.

Samalla kun pannarit paistuvat, teen esimerkiksi päivän meikkiä / käyn valitsemassa päivän vaatteet tai siivoan keittiötä :)

Päälle esimerkiksi marjoja / maapähkinävoita / pähkinöitä / hedelmiä.

 

 

Tykkää-merkinnät