gratitude

Positiivisen ajattelun voima on valtava.. Itsekin teen sitä, että etsin päivittäin asioita, joista olen kiitollinen ja jotka ovat elämässä hyvin, niin niitä pienempiä kuin suurempia juttuja. Listasin tähän nyt 10 asiaa, jotka mulla tuli ensimmäisenä mieleen ja joista olen onnellinen ja kiitollinen tällä hetkellä.

1. Opiskelupaikka, mistä oon haaveillut ihan pienestä saakka. Vaikka sen eteen tuli tehtyä melko paljon töitä ja paikka avautui vasta toisella hakukerralla, kannatti tsempata. Syyskuun alussa alkaa sitten kolmannen vuoden opinnot ja ehkä myös kandin aloitus. Aluksi mahdottomaltakin tuntuvat haaveet voivat toteutua kun uskoo niiden toteutuvan ja tekee tarpeeksi töitä niiden eteen. Luovuttaa ei kannata, vaikka vastoinkäymisiä joutuisikin kohtaamaan matkan aikana.

2. Minulle tosi tärkeä ja läheinen perhe. Perheen kanssa tuleekin vietettyä paljon aikaa, etenkin nyt lomalla.

3. Poikaystävä, jonka kanssa on yhteistä matkaa takana (ensi vuoden alussa) jo 4 vuotta. Samalla mun läheisin ja rakkain ystävä, paras :)

4. Hyvä kahvi, joka kuuluu jokaiseen aamuun (ja iltapäivään). Starbucksin kahvit ja Nespresson kapselit on mun lemppareita kuten oon tainnut kirjoittaa monta kertaa aikaisemminkin.

5. Lenkkeily luonnossa koiran kanssa ja pihatreenit.

6. Vapaus. Mulla on nyt takana 8 kuukauden tiukka opiskelu- ja työputki ja olen kyllä helpottunut nyt kun on elokuu ja koko kuukausi on lomaa. Voi taas kerätä voimia tulevaa syksyä varten ja tehdä kaikkia sellaisia asioita, joihin ei oo välttämättä arkena aikaa.

7. Kesäillat mökillä, auringonlaskun ihaileminen ja saunominen, sekä järvessä uiminen.

8. Se kun saa hakea äidin kasvimaalta vihersmoothien sekaan kaikkea ihanaa ja terveellistä kuten itsekasvatettua voikukkaa, salaatin lehtiä, sitruunamelissaa, minttua jne.

9. Valokuvaamista kohtaan on nyt kesän aikana noussut ihan uusi innostus. Tarkoituksena olisikin kuvailla mahdollisimman paljon ja opetella uutta kuvaamisen ja kuvanmuokkauksen saralla.

10. Mun ja poikaystävän koti Kuopiossa, mikä alkaa olla pikkuhiljaa valmiina. Jos joukossa on uusia lukijoita, niin löydettiin siis viime syksynä kiva, vaaleasävyinen kaksio Kuopiosta. Kotihankintojen suhteen en halua tehdä hätiköityjä valintoja. Ennen jonkin ostoksen hankkimista haluan nimittäin olla ihan varma siitä, että kyseinen ostos on sellainen, mistä tykkäämme ja mihin olemme tyytyväisiä myös jatkossa. Sen takia sisustaminen ja kodin valmiiksi saaminen on kestänyt aika pitkään... Vielä hankitalistalla on mm. Kartellin jakkara eteiseen ja Block-valaisin makkariin, mutta muuten alkaa olla aikalailla valmista. Tai itseasiassa block-valaisimen oon jo hankkinut, mutta se ei oo vielä tullut postin kautta perille :)

Nämä kuvat nappasin mökiltä pyhäjärven rannalta yks ilta kun oltiin siellä saunomassa ja uimassa. Niin kaunista.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Ihanan positiivinen postaus!(:
merenhelmi
,
Kiitos!