Haaveissa kalenteri

Niin minulla kuin Anetellakin alkaa näin samaan aikaan aivan uusi elämä.. Aneten sanoja lainaten; tästä se meidän elämä vasta alkaakin!;) Mutta tosiaan, se mainitsemani minulle surua tuonut uutinen on varmasti kaikille paljastunut jo Aneten blogin puolella... Isoveljeni ja Aneten yhteinen matka päättyi aivan lähiaikoina. Heidän eronsa ei kuitenkaan vaikuta ollenkaan minun ja Aneten ystävyyteen. Ajattelin vain kirjoittaa tämän asian teille, koska monet ovat kyselleet aiheesta. Anette tulee ehdottomasti olemaan minulle yhtä tärkeä ystävä kuin aina ennenkin ja tulemme viettämään paljon aikaa yhdessä. Hän tulee myös olemaan meillä yhtä paljon kuin ennenkin! Tottakai! Voisin laskea hänet jo meidän yhdeksi perheenjäseneksi. :)

Mutta aiheeseen. Olen pitkän ajan haaveillut kauniista kalenterista. Olen sellainen, että pienet asiat tsemppaavat esimerkiksi juuri opiskelua. Lähdemmekin Aneten kanssa viettämään ansaittua lomaa Helsinkiin ehkä jo ensi viikolla ja arvatkaa missä me ystävykset poiketaan:) EI laukuille, mutta sallittakoon se kauan haaveissa ollut kalenteri. Se tulisi jokapäiväiseen ahkeraan käyttöön 7. tammikuuta kun kauppatieteen opinnot alkavat.Tällaiset asiat kuten kalenteri ilahduttaa minua jokapäiväisessä työskentelyssä. Tottakai ensisijaisesti motivaatio on opittavissa asioissa ja itse opiskelussa :D Uusi juomapullo on odottamassa oppitunteja ja kohta tämä kalenteri.. Mutta mikä näistä? Ehkei mikään. Unelmien kalenteria en löytänyt kuvan muodossa koko internetin maailmasta, jos se odottaisi minua siellä liikkeessä sitten. Toivotaan parasta.Ps! <3 Haluan kiittää sinua todella mukavalta vaikuttavaa blogini lukijaa joka tänään ilahdutit minua työpäiväni aikana! :) Menen aina oikeesti yhtä hämilleni jos joku kertoo lukevansa blogiani. :D Suuret kiitokset, vein terveiset eteenpäin myös Anetelle, äidille ja Lempille ja hymyilin koko päivän. Heiltäkin kaunis kiitos! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka! 😊

Täytyisi kyllä ottaa oikeesti selvää enemmän tosta hakujutuista, kun en ole siihen vielä ehtinyt pahemmin perehtymään. 😃 Itseasiassa en ole aivan varma, että miten se meneekään.. :/ Heti huomenna otan asiasta kyllä selvyyttä. 😊 Haen näillä näkymin Helsinkiin ja Jyväskylään. 😊

Mukavaa illanjatkoa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi että ihanaaa!!<3 Mikä päivän piristys! 😊 Sinulla on varmasti mies, jolla on hyvä maku. Kerrothan sitten mitä paketista paljastui? Voi miten suloista kun sinut yllätti soitolla!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167