Haaveita ja aamupalaa

En oo oikeen vieläkään sisäistänyt sitä, että nyt on edessä syksy ja pitkä kylmä talvi. Jotenkin on vieläkin niin haikea olo, vaikka me oltiinkin tollaisella rantalomalla, niin se oli ehkä elämäni paras loma tähän mennessä, jos mietitään vaikkapa menneitä kesälomia ym. Rentouduin niin hyvin! Nyt on tiedossa hirveesti kouluhommia, mutta olis ihanaa päästä jossain vaiheessa taas käymään jossain lämpöisessä :) Mä käyn tänään lainaamassa englannin kielisiä kirjoja  ja tarkoituksena olis opiskella englantia oikein urakalla, koska mun suurimpana haaveena olis lähteä jossain vaiheessa toivottavasti pidemmäksikin aikaa Australiaan. Musta tuntuu, että sinne haluan eniten lähteä! Mutta joo, senkin takia nyt lähinnä otan ton englannin opiskelun oikein urakaksi.
Tässä muutama aamupala kuva:<
Yläkuvassa tän aamun aamupalaa. Taas leipä kuvassa, vaikka se ei sovikaan mulle yhtään! Ei jaksanut miettiä muutakaan syömistä :D (Jogurttia, mustikoita, mantelirouhetta,  leipä, porkkanoita ja inkivääriteetä)
Ja viimeisen lomapäivän aamupalaa Turkissa! :) (Kaurapuuroa, jonka sekaan on laitettu nokkosrouhetta ja kirsikkahilloa, luumuja, persikka, leipä sekä teetä)

Nyt terveystarkastukseen ja sitten kouluun! Illalla lisää postauksia luvassa ;) Ihanaa ja aurinkoista päivää! Tykkää-merkinnät

Kommentit

Laapa,
Sun kannattanee siis seurata mun blogia, koska olen tuossa viikon päästä suunnilleen menossa Australian maisemiin osana maailmanympärysmatkaamme. Ensin nyt HongKongiin maanantaina ja sit sunnuntaina muistaakseni Ausseihin. Yritän paikan päältä pitää blogia, tosin aika paljon ollaan tien päällä, mut sen minkä pystyn:)
www.blogger.com/profile/047311421773552911
merenhelmi,
Laapa:
Voi että, et usko kuinka paljon haluaisin itsekin lähteä reissuun! 😊 Aivan mahtavaa reissua sinulle ja käyn tottakai seuraamassa blogiasi! 😊 Kiitti vinkistä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167