Hajuvesikokoelmani

Yksi lukijoistani kyseli minulta jo pitkän aikaa sitten, voisinko kuvailla hajuvesikokoelmani. Niin kuin huomaatte, ajan kanssa toiveet toteutuvat täällä blogissani. Lupaan. :) 

Olen sellainen neiti kaiken kosmetiikan ja muiden kauniiden asioiden kanssa, että hajuvesikokoelmani on vain kasvanut kasvamistaan.. En ole ehkä aivan uskottavin tyttö sanomaan näin, mutta olen vahvasti sitä mieltä, että jokainen nainen tarvitsee vain yhden, korkeintaan kaksi hajuvettä. Näin ajattelen ensinnäkin sen takia, että tuoksut eivät säily alkuperäisenä ja hyvänä määränsä kauempaa.
En ole varsinaisesti ikinä haaveillut kovin monesta tuoksupullosta, mutta jostain kumman syystä näitä on vain kertynyt.. Ovathan nämä liian kauniita, ja ilahduttavat pelkästään ulkomuodollaan hyllyni reunalla. Useimmat ovat avautuneet lahjapaketeista, ja se loppuosa taitaa olla peräisin ulkomaanmatkoilta: TaxFree myymälöistä, lennoilta tai itse matkakohteesta.

Ehkä joku teistä miettii tällä hetkellä, mikä näistä on noussut lemppariksini? Tykkään näistä kaikista.. Yhtenä viikkona olen aivan huumaantunut juuri siihen, mikä on ollut käyttämättömänä jo muutamia kuukausia.. Tai käytän yhtä ja ainutta viikosta toiseen ja muut saavat odotella.. Kaiken kaikkiaan eniten käytössäni ovat olleet Gucci - Guilty (rohkea ja villi valinta ;D) Lancome - Midnight Rose (arkeen, juhlaan, kaikin puolin täydellinen) ja tämän hetkisen lempihajuveden paikan vie Dolge Gabbana - Light Blue (tyttömäinen ja pehmeä ja aivan ihana!)

Tommy Hilfiger Tommy Girl Summer Cologne
Tommy Hilfiger Tommy Girl Cologne 
Tommy Hilfiger Dreaming
Gucci Flora
Gucci Guilty
Dolce & Gabbana Light Blue
Valentino Rock'n Rose
Elisabeth Arden - Green Tea
Lancome Tresor Midnight Rose
Emporio Armani Diamonds löytyy täältä
Löytyykö listasta teidänkin lemppareita? :) Vastaan kommentteihin illalla!!:) 
<

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hihii. Äitini on käyttänyt Dolce & Gabbanan Light Blue hajuvettä jo 10 vuotta. Se tuksuu äidiltä. 😃
merenhelmi,
Aijaaa!!:) Se on mielestäni aivan ihana!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Riikka,
Mä taas olen sellainen, että omistan juurikin kolme hajuvettä 😊 tulihan niitä teini vuosina enemmänkin hamstrattua, mutta ne oli semmosia alle kympin hajuvesiä 😊

Nyt mulla on käytössä marc jacobs daisy, tommy hilfigerin tommy girl ja burberryn weekend 😊 daisy on juhlakäyttöön ja kaksi muuta arkeen 😊
www.blogger.com/profile/120323418519662301