Hajuvesipaketti

Nämä kaikki tuoksut ovat superihania, suurin osa kukkaistuoksuja! Tämä 12 hajuveden paketti tilattiin Huutonetistä. Meillä kävi kyllä huippu tuuri, kun kaikki olivat lähes täysiä, melkeimpä uusia ja todella hyvän tuoksuisia! Hintaa tälle kokoelmalle tuli yhteensä 120 euroa postikuluineen, joka ei ole kovinkaan paha hinta, kun tuoksujen lista on laaja ja toinen toistaan ihanampi!
- Tommy Hilfiger - Summer Cologne
- Kenzo - Summer By Kenzo
- Salvatore Ferragamo - Tuscan Soul- Carolina Herrera - Ch
- Guerlain - L ´Instant Magic- Calvin Klein - Eternity
- Paradiselanvin - Rumeur
- Estee Lauder - Beyond
- Hermes - Un Jardin Sur Le Nil
- Gucci - Flora
- Christian Dior - Dior Addict 2 (Tosin tästä ei ole nyt arvostelua, kun lahjoitettiin tämä Saara tädille kun tähän ihastui) :-)
TOMMY HILFIGER (GIRL) - SUMMER COLOGNE on ehdottomasti suosikkini! Onnekseni tuoksua on vielä hyvin jäljellä. Tätä voisi kuvailla sanoilla: kukkamainen, raikas, tyttömäinen ja makea. Luultavasti tämä on suunnattu etenkin nuoremmille tytöille, mutta näin suloinen tuoksu piristää vanhempiakin. Tätä aion käyttää ympäri vuoden niin koulussa, töissä kuin kotonakin. Tuoksu säilyy iholla hyvin, eikä haihdu päivän mittaan, yksi suihkaus aamulla riittää. Pullon piristävä ja hento väri sopii tuoksuun ja pullo on ihastuttavan, melkeimpä 'syötävän' näköinen. :-) Tästä ei voi olla tykkäämättä! Tämän uskaltaisin ostaa jollekin jopa lahjaksi, joten voin lämmöllä suositella.
 
SUMMER BY KENZO -hajuvesi ei ole parhaimmasta päästä, mutta tuoksu menettelee. Tämä, (kuin myös muutkin hajuvedet, olivat kaikki melkein täysiä). Tuoksu on aikuismainen ja hienostunut, mutta suihkautettaessa iholla saaa uuden 'vivahteen ': hiukan pistävä tuoksu muuttuu pehmeämmäksi ja ajatukset nimensä mukaisesti, kesään, kukkien keskelle. Arkikäyttöön mielestäni liian erikoinen, mutta itse käyttäisin etenkin juhlissa. Kyllästyisin nopeasti tähän tuoksuun, mutta en tietenkään tätä käyttämättä jätä, mukava vaihtelu hiukan erikoisen tuoksunsa ansiosta. Hajuveden pullo on persoonallisen ja erottuvan mallinen, ja senkin takia mielenkiintoinen.
SALVATORE FERRAGAMO - TUSCAN SOUL -tuoksu on hienostunut ja aikuismainen. Aika erikoinen, koska välillä tämä tuoksuu iholla makealta ja välillä taas hyvin 'pistävältä'. Ei oikeen napannut tämä tuoksu, ei ole oikein omanlaiseni, koska tykkään ennemminkin juuri hennoista kukkaistuoksuista. Mutta tämä käy hyvin niin arkeen ja miksei juhliinkin.
 
 Tässä kuvassa CAROLINE HERRERA - CH -hajuvesi. Tuoksu on mielestäni aika voimakas. Iholla tuoksu muuttuu kuitenkin hieman hennommaksi, ihanan raikkaaksi ja makeaksi. Hieman kukkamainen, sen takia siis loistava kesätuoksu! Ainut miinus minkä keksin niin on se, että suihkauttaessa tuoksua tulee hiukan liikaa kerralla. Käyttäisin ennemmin juhlissa, kuin arkena, mutta se on makuasia.
GUERLAIN - L´INSTANT MAGIC -tuoksu. Voin jo nyt varoittaa, että tähän tuoksuun jää helposti koukkuun! ;-) Nimittäin hyvällä tavalla ihanan erikoinen! Tätä voisi kuvailla sanoilla: pehmeä, makea ja hienostunut. Tämä sopisi ennemmin arkeen, juhliin hieman huomaamaton.

TOMMY HILFIGER - DREAMING -tuoksu on naisellinen, hempeä, makea ja suloinen. Yksi parhaimmista ja ihanimmista tuoksuista mitä oon ikinä kokeillut! Ainut huono puoli tässä on vaan se, että haihtuu suht. nopeasti iholta, joutuu aina välillä lisäilemään, mutta muuten tykkäilen tästäkin todella paljon! Ja käy hyvin arkituoksuksi.
Tämä CALVIN KLEIN ETERNITY -tuoksu on suokkieni listalla!Tuoksu on kesäinen ja raikas kuin kesätuulen henkäys. Pehmeä tuoksu, johon ei voi kyllästyä! Tuoksun sopiva pehmeys sekoitettuna kukkamaiseen sävyyn koukuttaa minut ainakin; suihkautan tätä aina ennen kouluun lähtöä, suihkautan, vaikka olisi kuinka kiire, ja myöhästyisin. ;-) Mielestäni sopiva etenkin arkikäyttöön. Suosittelen ehdottomasti, nimittäin aivan loistava tuoksu, yli-ihana! Kaiken lisäksi pullon kauneuttakin katselee vaikka ilokseen.
LANVIN - RUMEUR tuoksu ei miellyttänyt minua niin paljon, kuin muut jo arvostelemani tuoksut. Tästä tulee mieleen aivan kukkaniitty, jossa tuoksu syntyy monien eri kukkien yhdistelmänä. Aika voimakas ja makea, omalla tapaa erikoinen ja ihan hyvä. 
ESTEE LAUDER - BEYOND -tuoksu. Hiukan pieni (50ml), mutta eipähän ehdi ainakaan kyllästyä, kun tuoksuakaan ei ole kovin paljoa enää jäljellä. Pehmeä, raikas, kukkamainen tuoksu tässäkin. Tykkään kyllä todella, todella paljon! Sopii hyvin kevät- ja kesätuoksuksi, itse en sinne asti jaksa odottaa, vaan aion kyllä käyttää jokaista tuoksua pitkin talveakin.
HERMÉS - UN JARDIN SUR LE NIL -tuoksu. Tästä vain puolet jäljellä, mutta ei se mitään, kun onhan noita hajuvesiä.. Tähän en kuitenkaan ihastunut, korkeintaan väriin, kun pullo on ihanan turkoosin sininen. Tuoksu on kesäinen, mutta jollakin tapaa hiukan 'tunkkainen'. 
Paras viimeisenä: GUCCI - FLORA tuoksu on mielestäni todella hyvä! Ihanan raikas, kesäinen ja kaikin puolin aivan loistava tuoksu! Mielestäni sopii hyvin myös juhliin, nimittäin vähän voimakkaampi kuin osa edellisistä hempeistä ja pehmeistä tuoksuista. Toisaalta jos tuoksua suihkauttaa sopivan vähän, niin käy ehdottomasti hyvin myös arkikäyttöön. Kaiken lisäksi tykkään tämän tuoksun ihastuttavasta ulkonäöstä. Söpön tyttömäisesti muotoiltu pullo ja ihana rusetti on kuin piste I:in päällä! Lisää ajatuksia: GUCCI FLORA.
Siinä niin, onko joku kokeillut jotain näistä tuoksuista, mitä mieltä te olitte? :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nelli,
Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta ja raikkaalta, ja sun banneris on ihana<3 taidanpa liittyyä lukijaks;)

Voit käydä myös tsekkaa mun blogin:

http://toomaterialgirl.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/182504457217825174
Veronika,
herranjumala tyttö sulla on paljon hajuvesiä 😃 ja muuten oot tosi kaunis 😊
www.blogger.com/profile/094957323416115350
Mutteri,
Voi että ku ihania hajuvesiä, haluaisin ehdottomasti itselleni tuota ensimmäistä! :----)
www.blogger.com/profile/131077295142781203
merenhelmi,
Nelli: Kiitoksia todella paljon. 😊 Käyn tottakai katsomassa sunkin blogin ja liittyä ehkä sen lukijaksi myös. 😊

Veronika: Heh, kiitos! 😊

Mutteri: Kiitos. 😊 Joo toi on ensimmäinen on kyllä tajuttoman ihana. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
KRIS,
Tekis mieli ostaa tota ensimmäistä ku annoit sille niin hyvät arviot ! 😊 Mulla on ollu tota Gucci-Floraa, nam <2
www.blogger.com/profile/153990477686851067
merenhelmi,
KRIS: Joo tykkään kyllä siitä ylikaiken! 😊
Aijaa sullakin on ollut Gucci - Floraa, kiva! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anna,
ÄÄ toi super ihanan tuoksusta toi Gucci Flora! Minäkin haluun ;D
www.blogger.com/profile/022055127244576910
merenhelmi,