Haluatko karkkikynnet?

Hei jälleen kaunottaret! ♥ 
Lumene lähetti minulle jonkin aikaa sitten lahjan.. Suuri kiitos halauksen kera! Oli aivan ihanaa saada jälleen kauniita tuotteita kokeiluun. Olin yhtä innoissani kuin pikkutyttö karkkipäivän saapuessa, odotus palkitaan! Kosmetiikkaa, Veeran suurin himo, loputon heikkous ja vahvin rakkaus.. Oletteko samaa mieltä kanssani; ehkä mun pitää tulevaisuudessa työskennellä kosmetiikan parissa? Olisin taivaassa, kosmetiikkataivaassa. Kiitos Lumene tosi paljon, tämä todella ilahdutti. :)

+ Lumenen kynsilakkoja paljon käyttäneenä voin kehua niiden loistavaa hinta-laatu suhdetta. Lakat ovat todella edullisia ja sävyt ovat mitä kauneimpia. 
+ Kuvissa näkyvät lakat ovat esimerkiksi aivan ihania näin kevääseen, ilahduttavan värisiä, joilla saa aikaan söpön näköiset ja tyttömäiset kynnet. 
+ Pienen kokonsa ansiosta lakka kulkee helposti matkassa vaikkapa penaalissa! Joten tarvittaessa lakan korjailu onnistuu mitä helpoiten.  
+ Lakka on pitkäkestoinen. Etenkin käyttäessä alus- ja päällyslakkaa lopputulos pysyy nätimmän näköisenä pidemmän aikaa. Suosittelen käyttämään niin alus- kuin päällyslakkaa, oli kyseessä kynsilakka mikä tahansa. 
+ On koostumukseltaan aika vetistä, joten levittyy mielestäni erittäin hyvin ja helposti.
- Osa sävyistä tarvitsee kaksi kerrosta, jotta lopputulos on hienompi. Lakoissa ei siis ole paljon pigmenttä. Esimerkiksi harmaan sävyinen lakka ei peittänyt tarpeeksi ensimmäisen lakkauskierroksen jälkeen, vaan tarvittiin kaksi kerrosta, jotta lopputuloksesta tuli siistimpi.
+ Pieni, litteä harja annosteli lakkaa kehuttavan hyvin, eikä liikaa tullut laitettua. 
+ Suti on mielestäni aivan täydellinen. Pienen kokonsa ansiosta sillä sai tehtyä tarkkaa jälkeä ja lakka levittyi kuin unelma. Sudilla sai aikaan peilitasaista jälkeä. Kun lakkaa levitti kaksi kerrosta, kynnet näyttivät aivan loistavan hyviltä. Minun kynteni ovat aika kapean malliset, joten leveällä ja isommalla sudilla on vaikea saada siistiä ja hyvännäköistä jälkeä. Tällä pienellä harjalla sain levitettyä lakkaa todella kauniisti, helposti ja vaivattomasti.
+ Tästä suuret plussat: lakka kuivuu todella pikaisesti. Jo muutamassa minuutissa lakka oli jo kosketuskuiva. 
+ Suuret suositteluni näille herttaisen sävyisille Lumenen kevätlakoille! ♥
Kauniita unia! Palaillaan niin pian kuin mahdollista! ;) Tämä on minun lempiharrastukseni ja tulen panostamaan blogiin lähiaikoina hurjasti enemmän, koska rakastan tätä. ♥ Heihei! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka Essi!

Ja kiitos kun tulet niin usein kommentoimaan minulle. Minä arvostan sitä tosi paljon. Kiitos kehuista ja tsemppauksesta, kosmetiikka-ala voisi olla tosi hyvä vaihtoehto. Olen ajatellut myös kaupallista alaa, mutta pitää katsoa mihin se elämä kuljettaa. 😊 Ja voihan kaupallisen alan ja kosmetiikka-alan yhdistää jotenkin. Sekin voi olla hyvä vaihtoehto!:)

Olen ollut kahden kuukauden ajan niin sanotusti "liikkumatta". 😃 Tai en ole käynyt kuntosalilla, uimassa, tanssimassa tai käynyt lenkillä. On ollut niin voimaton olo kaiken aikaa, että olen pitänyt liikunnasta taukoa. Mutta eilen aloitin taas lenkkeilyn, pikkuhiljaa. Kun pääsen taas liikunnan suhteen vauhtiin, voisin kirjoittaa tarkempaa postausta aiheesta. 😊 Laitan tämän viestin korvan taakse ja toteutan postaustoiveen kun alan harrastamaan enemmän liikuntaa. <3 Aivan mahtavaa päivää sinullekin, olet kyllä niin ihana!!:)<33
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa 😊

Niin voi olla. Hyvän pointin otit kyllä esille. 😊 Arvostan suuresti sitä, että tulit kirjoittamaan tämän viestin minulle. On hyvä ottaa huomioon monet asiat. Ja varmasti ei tule olemaan yhtä hulluna jokaikiseen purnukkaan, kun niiden parissa työskentelee aamusta iltapäivään! 😊 Kiitos tästä ja mukavaa päivänjatkoa. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167