HALUATKO UPEAT KYNNET?

Heippa ihanat! Joulukuun puolella sain yhdeltä lempimerkiltäni Essieltä testaukseen väriä suojaavan aluslakan (joka on tosi hyvä tuote, sillä tykkään usein lakata kynnet etenkin punaisella ja aluslakka on melkeimpä välttämätön) sekä kosteuttavan kynsinauhaöljyn. Molemmista olen tykännyt.
Kosteuttavaa ja pehmentävää kynsinauhaöljyä olen käyttänyt kuiviin kynsinauhoihin. Jos kynsinauhat ovat hyvässä kunnossa koko lakkaus näyttää nimittäin paljon paremmalta ja huolitellummalta. Tämä tuote on ollut käytössäni joulukuusta lähtien ja olen huomannut muutoksen! Enää kynsinauhat eivät ole niin kuivat vaan siistimmän näköiset.
Voin antaa täydet suositteluni myös Essien First Base aluslakalle! Aluslakkaa käytetään siis ennen värilakan levittämistä. Sen tehtävinä on antaa kynnelle sileä pinta värilakkauksen levittämistä varten, suojata kynsiä värjäytymiltä (joita tummat ja räikeät lakat voivat tehdä kynsiin) sekä auttaa värilakkaa pysymään pidemmän aikaa kynsissä. Essien aluslakkaa käyttämällä värilakkauksesta tuli tosi kiiltävä ja kauniin näköinen! Lakkaus myös kesti tuotetta käyttämällä pitkään, eikä lähtenyt lohkeilemaan niin helposti.
Näillä tuotteilla olen saanut lakkauksesta upeamman näköisen. Muistakaa tietenkin ravita kynsiä ja hiuksia myös sisäisesti vitamiineilla sekä öljyillä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minde
,
Hei!
Kiitos vastauksesta, ja uudesta postauksesta! Sori, vaikutin aika tylylle viestissäni kommintillani.
Olet super pirtsakan oloinen ja kaunis! Kiitos kun jaksat vastata noin pitkästi ja kivasti 😊
merenhelmi
,
Hei 😊

hih voi että kiitos tosi paljon<3 😊 Palaute on aina tervetullutta! 😊 Kiitos itsellesi vielä kerran ihanasta viestistäsi ja hyvää perjantai-illan jatkoa <3
IP: 82.99.3.229