Happy

Moi! Tänään nukuin tosi pitkään ja siinä se aamupäivä on mennytkin. Tänään mulla on siis vapaapäivä, mutta ihan rehellisesti sanottuna olisin mielummin lähtenyt aamulla töihin. Oon oikeesti todella onnellinen uudesta työpaikasta, tykkään tosi paljon olla töissä. Paljon mielummin olisin töissä kuin koulussa, mutta täytyy lukio kuitenkin hoitaa loppuun asti. Mulla on mahtava työ! :)

Ja tällaisia kuvia otin napsin äsken Paavosta.. Se oli niin innoissaan ja juoksi vaan ympäri nurmikkoa.. :D 
Ja UGG:it on tosi lämpöiset ja ihanat jalassa kun ne äsken laitoin jalkaan kun tossa pihalla seisoskelin, suosittelen kyllä kaikille talveksi. Niillä on mukava pyöräillä ja kävellä kouluun, töihin ja muualle :)

Ihanaa päivää! <3 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sanni,
Eve,
voisit tehä postauksen joululahja ideoista mitä sulla ittelläs on ! 😊
www.blogger.com/profile/135632649686732613
Anna,
merenhelmi,
Anonyymi:
Oi kiitos tosi paljon 😊
Työskentelen käyttötavarapuolella (eli siihen kuuluu esim, pukeutuminen, kengät, kosmetiikka, kodintarvikkeet ym. eli oikeastaan kaikki muu paitsi ruoka)

:)

Sanni:
Heh, se on vähän tollanen "höhlä" aina välillä 😃 Mutta onhan se ihana 😊<3

Eve:
Että mitä voisin hankkia muille? 😊 Voin tietenkin tehdä 😊

Anna:
kiitos <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Jannika,
Voi kun ihania haukkukuvia! 😊

http://yesterdayisoverr.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/038953767471536091
Anonyymi
,
Ihan perus Bichoni se Paavo on, jos se ei saisi hulluja juoksukohtauksia aina välillä, niin silloin se on tosi väsy tai sairas/kipuja, toki kun ikää tulee lisää ei jaksa samaa tahtia enää juosta, mut yllättävän vanhaksi sitä enenrgiaa riittää jos on perus terve koira.

Sitte kun on useampi perus virkeä Bichoni ja ne kaikki juoksee perä kanaa sisällä tai ulkona, niin siinä on kunnon härdelli pystyssä! ja usein ne takana tulevat yrittää ottaa sitä etummaista kiinni, varsinkin jos on joku lelu suussa minkä kaikki haluaa.

Ihan hyvältä näyttää myös Paavon trimmikin, ihan liian moni vetää turkin lyhyeksi eikä se näytä enää Bichonilta miltä sen pitäisi näyttää, näyttelytason trimmiin ei ole kovin pitkä matka enää eli hyvältä näyttää jo nytte.
Minka,
Voi kun söpöjä kuvia 😊!
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Anonyymi
,
siis etkö oo ollenkaan kassalla citymarketissa?
merenhelmi,
Jannika:
kiitos 😃 Käyn heti kattomassa sun blogin! 😊

Anonyymi:
Niimpä, ihan totta 😊 Olen arvellutkin, että muutkin Bichonit ovat yhtä vilkkaita. Sisällä ollessa Paavo ei kovin paljoa riehu, vaan ennemmin on rauhassa eteisessä, nukkuu päiväunia, mutta kun pääsee ulos tai lenkille niin on kuin eri koira, täysi vöyhkä 😃

Jep, varmasti 😊 Olisihan se ihana jos olisi Paavollakin kaiken kaikee toinen koira täällä kaverina, mutta tällä hetkellä meillä on nyt vaan toi Paavo 😊

Kiitoksia. Niimpä, monet leikkaavat tosi lyhyeksi Bichonien turkin, ei mielestäni näytä kovin hyvältä sellainen liian lyhyt turkki. Kiitos mukavasta kommentista ja ihanaa illan jatkoa 😊

Minka:
kiitos 😃<3

Anonyymi:
Olen varmasti välillä myös kassalla, tarvittaessa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Cherry,
Mikä ihana pallero!! <3 <3 Ja upeita kuvia, tykkäsin varsinkin tosta vastavalokuvasta, seitsemäs ylhäältä. Toinen juoksee "tukka hulmuten" 😃
www.blogger.com/profile/000298684691859771