happy

Mulla alkoi nyt töistä kolmen päivän vapaat, joten päätettiin ystäväni Aneten kanssa lähteä viettämään pientä lomaa Helsinkiin. Meidän oli alunperin tarkoitus lähteä täksi viikonlopuksi Turkuun (ruisrock), mutta myöhästyttiin vähän majoituksen varaamisen suhteen. Tai mietittiin sinne lähtemistä alunperin.. Mutta eipä se mitään, hotelliviikonloppu on ihan hyvä vaihtoehto tän hektisen viikon päätteeksi kun tuntuu, että on vähän väsynyt olo.
En malta odottaa hotelliaamupalaa ja muutenkin vaan rentoa olemista ilman mitään aikatauluja ja hommia. Luvassa olisi ainakin shoppailua, hyvää ruokaa, kahviloissa istuskelua ja mitä ikinä nyt keksitäänkään. Tänään muuten kun saavuin tänne Aneten luokse Jyväskylään yöksi, oli täällä vaikka mitä ihanaa tarjolla. Mansikoita, herkulliset kasvismunakkaat, vihersmoothiet, gluteenittomia karjalanpiirakoita, vesimelonia, viinirypäleitä, hyviä juustoja, suklaata, alkoholittomat drinkit, salaattia jne. Snapchattiin laitoinkin muutamia kuvia (merenhelmi). Mutta oon kyllä niin iloinen kun tällainen miniloma onnistuu ja vielä Aneten kanssa, joka on minulle tosi läheinen ja rakas.

Mutta nyt kone kiinni ja nukkumaan! Meidän bussi lähtee Jyväskylästä nimittäin huomenna jo puol seiskan aikoihin.. Palaillaan maanantaina! Hauskaa viikonloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit