harmillisia blogimietteitä

Kiireinen viikko takana ja väsymys meinaa painaa päälle. Blogin suhteen ajatukset ovat olleet hieman ristiriitaisia, en olisi ikipäivänä uskonut, että tällainen kirjoitus joskus julkaisenappulan kautta blogiini päätyy..  Tiedätte sen varmasti jokainen, että rakastan tätä harrastusta erityisen paljon, tämä on merkittävä ja tärkeä osa elämääni ja ennen kaikkea ihana harrastus. <3

Mutta jostain ihmeen (ja tosiaankin suuren ihmeen!) syystä mulla on tullut vähän sellainen olo, että luovuttaako.. Mut sais ainakin hetkellisesti aivan surun murtamaksi jos tämän kokonaan lopettaisin, mutta kiireen ja kaiken keskellä tuntuu ideat loppuvan välillä kesken. Tuntuu, että ei riitä aika tähän, saati toivepostauksiin ja tekemään blogia niin hyvin, huolellisesti, aikaa käyttäen, monia postauksia ruksaillen kuin haluaisin.. Toki kohta on kesäloma ja sekin hieman mietityttää..

Alkaa kirjotuksiin lukeminen ja kesällä teen töitä, on myös luvassa kaikkea mahtavaa: tanssimista, kaupungilla käymistä, juhlimista, ystävien kanssa rannalla makoilua, auringon palvomista, ihanien ihmisten tapaamista. ;) Haluan viettää elämäni parhaimman ja ikimuistoisimman kesän ja blogin pitäminen tietenkin syö aikaa kaikesta muusta. Tässäkin on puolensa ja puolensa, ennen tätä päivää olen aina ajatellut, että viekööt blogi mistä sitten viekää sitä aikaa vaikka sitten yöunista, niin tottakai tätä pidän.<3 Nyt odotan niin superinnolla kaikkea mitä kesä tullessaan. :)

Niin kuin jossain aiemmasta postauksessa mainitsin, jokin sisälläni vaatii minulta itseltäni paljon, joten en tiedä onko se "minua" pitää blogia ja kirjoittaa silloin kuin huvittaa... Sanon sen jo nyt, että en, en voisi tehdä niin! :) Jos jotain teen, haluan panostaa siihen ja antaa kaikkeni. Se mikä on tarpeeksi ja mikä riittää, on ehkä omia kuvitelmia ja vaatimuksia.. En nimittäin tiedä mitä mieltä lukijani ovat aina milloinkin mistäkin postauksista tai postauksien määrästä. :)

En tiedä tulenko tunnin päästä katumuksen saattelemana poistamaan tämän kirjoitelman, ehkä en oikein tiedä itsekään mitä haluan. Tykkään tästä älyttömästi, tämän parempaa harrastusta ei olekaan<3 Mutta, nyt vain tuntuu tältä..

Ja en siis oo lopettamassa tästä vain, toivottavasti tämä menee ohite!!:) Varmasti jokaiselle tulee välillä jossain asioissa vähän takapakkia..
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Vaikka lopetaisit tähän olisit aina osa sydäntäni ! Rakkain. Omat duunit vie 17h ,mehut kropasta,haaveilen vapaapäivästä, mieluummin jonkun kanssa? Mutta duuni vie,jos todella rakastaa jotain asiaa se näkyy lopputuloksessa, blogissasi näkyy että rakastat sitä mitä teet, vietä elämäsi kesä,nauti ystävistä, ruoasta,viinistä,mene festareille,elä ja rakastu,sillä olet kaiken sen ansainnut.... näinkö unta sinusta tänään vai kävelitkö vastaan...?

Jái

-saisinko sinut flow festivaalille mukaan?-
Tatti,
Muista että teet itsellesi blogia 😊 Kirjoittaminen lähtee itsestään, kukaan muu ei tee sitä puolestasi. Ja silloin kun on kysymys jaksamuksestasi tai kiinnostuksen puutteesta, niin höllää. Toki säännöllinen postailu tuo lukijakuntaa, mutta sekin on totta, että harvempi pidempitekstisempi postailu tuo omanlaista tunnelmaa blogiin. Lukijakunta on bloggailun sivutuote tavallaan ja se on hienoa nähdä että joku oikeasti seuraa blogia. Joskus on kuitenkin ajateltava, tekeekö blogia itseä vai lukijoita varten. Yleinsä vaikka postausvaihdetta pienentäisikin, lukijat eivät katoa minnekään. Kerran kun blogi on todettu hyväksi, sitä yleinsä seurataan pitkään! tsemppiä sinne suuntaan 😊
www.blogger.com/profile/074962883134980118
Tatti
IP: 82.99.3.229