Heleyttävä meikkivoide

 tuotteisiin tämä tyttö on ollut enemmän kuin tyytyväinen. Näin olen teille moneen kertaan tainnut jo mainitakin. En meinaan voi liiaksi kehua hinta-laatu suhdetta! Onneksi on olemassa tällaisia hyviä meikkipurnukoita, jotka eivät aiheuta päänsärkyä kirpaisevalla hinnallaan. Etenkin meikkivoiteiden ja ripsivärin kohdalla Yves Rocher
tuotteet ovat saaneet erityiskehut minulta ja monilta kosmetiikka-asiantuntijoilta. 
Yves Rocher Pure Light - Light & Luminous Foundation - Second Skin Effect

Ylläolevaa nimeä kantava meikkivoide Pure Light on saanut oman vuoronsa päästä kokeiluun. Kyseessä on kevyt, hengittävä meikkivoide, johon olen ollut tyytyväinen. Voide levittyy sulavasti, kauniisti ja tasaisesti jättäen jälkeensä heleän lopputuloksen, josta tarkkasilmäisinkään ei pääse kärryille, onko sinulla meikkiä kasvoilla vai ei. Kosteututtava meikkivoide antaa ihon hengittää ja tuoksuu kaiken lisäksi miellyttävälle. Tasoittaa ihon sävyä juuri sopivasti ja tekee luonnollisen lopputuloksen, mutta peittävyyttä ei tällä tuotteella ole niinkään. Näppyjä ei oikeastaan peitä, mutta tasoittaa ihon sävyeroja. Itselläni on kuivuneista näpyistä jääneitä punaisia pisteitä, jotka eivät ole lähteneet kasvoiltani mitenkään, ne saan tällä tuotteella peittoon.

Meikkivoidetta löytyy kuudesta eri sävystä, minulla on ollut kokeilussa BEIGE 100, joka on sulautunut tällaiseen suhteellisen vaaleaan ihon sävyyn aivan loistavasti.

Plussaa vielä kaiken päälle helppokäyttöisestä pumppupullosta, jolla tuotetta saa annosteltua juuri sopivan määrän. Löytyykö sieltä muita, jotka ovat kokeilleet tätä samaa ihanaa tuotetta? 
Yves Rocher Pure Light meikkivoiteen löydät täältä
(15,90€) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Moi, milloin lähdet opiskelemaan, mihin kouluun olet hakenut/haet?
merenhelmi,
Moikka 😊

En tiedä vielä. Haen ehkä kauppakorkeakouluun ensi keväänä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Taidankin kokeilla seuraavaksi rocherin meikkivoidetta, oot tuota merkkiä niin paljon jo ylistänyt 😃 Tähän asti mun lemppari on ollut diorin forever, mutta se on niin järkyttävän hintaista (n. 54e pullo), joten olis kiva koittaa jotakin vähän edullisempaa vaihteeks 😊
Anonyymi
,
Olisi kiva nähdä myös kuvia miltä kyseinen meikkivoide näyttää kasvoilla =)
merenhelmi,
Joo, toi on kyllä mielestäni tosi hyvä merkki. 😊 Olen käyttänyt paljon eri meikkejä Yves Rocherilta ja muitakin tuotteita, ja tykännyt monista tosi paljon.

Niimpä, Diorin meikkivoiteet on kyllä tosi kalliita. Mutta Yves Rocherin meikkivoiteet ovat olleet mielestäni yllättävän hyviä hintalaatu suhteeltaan. Olen kokeillut Lancome Teint Miracle meikkivoidetta ja tykkäsin siitä kyllä hurjasti. Mutta jotenkin olen tykännyt näistä YR meikkivoiteiteista vielä lancomea enemmän!

Jep 😊 Olisihan se mukava jos lemppari löytyisi vähän edullisimmista vaihtoehdoista. 😊 Kivat päivänjatkot sinulle<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Joo hei kiitos vinkistä.<3 Laitan toiveesi heti muistiin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167