heleyttävät kauneuspisarat

Yhdysvalloissa Lumene Bright Now Vitamin C Beauty Drops -kauneuspisarat ovat jo vuosien ajan olleet yksi maan myydyimmistä Lumene-tuotteista. Amerikkalaisten suosima bestseller-tuote on nyt myynnissä myös Suomen markkinoilla.

Äidin kanssa tulee usein juteltua kauneudenhoitotuotteista ja jaettua vinkkejä niin puolin kuin toisin. Tässä yksi ilta lomalla tuli puheeksi nämä Lumenen heleyttävät kauneuspisarat, joihin äiti oli ihastunut todella paljon. Olen aiemmin miettinyt Citymarketista näiden ostamista luettuani useita suosituksia tuotteiden suhteen, mutta äiti lupautuikin jakamaan hänen pisarat kanssani puoliksi (jossain vaiheessa aion varmasti hankkia omankin purkin, niin ihanalta vaikuttavat ja tuntuvat iholla). Pääsen siis kokeilemaan näitä 14:n päivän ajan, vaikka suositus on tietenkin pitää kerralla koko kuuri, eli käyttää näitä 28:n päivän ajan. Jos muuten joihinkin tuotteisiin olen ihan hullaantunut niin erilaisiin kasvojen seerumeihin ja pikakaunistajiin! Vartalon iholle olen käyttänyt jo pitkään vain ja ainoastaan kookosöljyä. Kasvotuotteiden osalta pysyttelen kuitenkin kosmetiikkaosastojen purnukoissa, uskon, että niissä on enemmän tehoa, vaikka onhan kookosöljykin laadukasta tavaraa. Jokatapauksessa Lumenen tuotteisiin olen luottanut jo vuosia ja kyseessä on yksi lempimerkeistäni. Lähdin siis innolla kokeilemaan ensimmäistä kertaa näitä Bright Vitamin C -sarjan kauneuspisaroita.

Tämän kauneuskuurin luvataan tekevän ihosta elinvoimaisemman ja säteilevämmän näköisen ja sehän sopii, etenkin kun tähän aikaan vuodesta ainakin itselläni iho tuntuu olevan vähän kuivan ja elottoman näköinen (verrattuna esimerkiksi kesään). Nämä sopivat erityisesti väsyneelle iholle ja käyvät muuten kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.
Äidin kokemus:

Hän otti nämä käyttöön uuden vuoden kunniaksi. Äiti (+40) kehui näiden kauneuspisaroiden tekevän ihosta pehmeämmän ja tasaisemman.

Oma kokemus:

Ihon sävyni ei ole tasainen ilman meikkiä, ihoni on aika herkkä ja ohut, näin talvella usein myös aika kuiva. Silmänaluseni ovat käytännössä aina tummat. Pyrin siis kiinnittämään tarkasti huomiota ihon hoitoon myös elämäntavoista, kuten ruokavaliosta ja liikunnasta huolehtimalla, mutta myös tällaisten tuotteiden avulla.
Itse kokeilin näitä tänään ensimmäisen kerran ja vaikka en uskokaan, että mikään tuote tekee ihmeitä hetkessä, voin käsi sydämellä vannoa, että ihoni näytti paremmalta pisaran jälkeen!
Pisara levittyi tasaisesti iholle ja tuotetta on juuri sopivasti yhtä kertaa varten. Levityksen jälkeen iho näytti jotenkin kirkkaamalta ja heleämmältä. Iholla tämä tuote ei tuntunut kosteuttavalta tai seerumin / ihovoiteen kaltaiselta, ennemminkin jauhomaiselta, aivan kuin pohjustusvoiteelta, pisaran jälkeen kannattaa siis levittää päälle esimerkiksi samaa sarjaa oleva päivä- tai yövoide. En malta odottaa tulosta kun olen käyttänyt näitä muutaman viikon ajan. Tottakai ihon kuntoon vaikuttaa muun muassa veden juonti, ruokavalio, hormonaaliset tekijät ja näin päin pois, mutta niiden lisäksi ihosta on hyvä huolehtia myös tällaisten tuotteiden avulla.
Voisin laittaa kokemuksia ja ajatuksia uudelleen kun olen käyttänyt kuurin loppuun? Miltäs kuulostaisi?

Ps. Kaikki ne parhaimmat keinot, joilla kuumeen ja flunssan saisi mahdollisimman pian pois ovat enemmän kuin tervetulleita! :D Terveisin koko päivän sohvalla peiton alla Mr. Selfridge -tuotantokautta tuijottanut...

Lumene kauneuspisarat , Lumene heleyttävät kauneuspisarat , Lumene Bright Now Vitamin C , Lumene Bright Now Vitamin C - sarja , Lumene ihonhoito , ihonhoitovinkkejä , Bright Now Vitamin C heleyttävät kauneuspisarat , kauneuskuuri , tehokas kauneuskuuri , heleyttävät kauneuspisarat , Lumene heleyttävät kauneuspisarat , iho heleäksi , iho heleäksi kotikonstein , sileä iho , heleä iho , ihonhoitovinkki , ihonhoitovinkkejä , pikakaunistaja

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kivipuuteri,
Kuulostaa hyvältä tuotteelta, aika jännä että ensin näitä on myyty jenkeissä eikä Suomessa 😊
kivipuuteri.blogspot.fi
Nina Janika,
Mä olen kans joskus käyttänyt noita pisaroita! Muistan, kun joskus pakkauksen uusiuduttua niitä vanhoja myytiin pois todella edullisesti, ja ostin sitten aikaison läjän... 😃 Kyllä mä muistan niiden hellyttävän vaikutuksen, ainakin hetkellisen sellaisen. 😉

Näin talviaikaan paras vinkki kirkastaa sameaa ihoa on juoda paljon vettä. Se on helppo niksi, joka toimii moneen ja hoituu ilman turhia kemikaaleja. Sillä, että juo tarpeeksi vettä, on ihan mielettömiä terveysvaikutuksia - ja vaikutuksia ulkonäköön muutenkin. Siispä kapselit käyttöön ja pari vesilastia päivässä enemmän, niin hyvä tulee!

Reipasta viikon jatkoa Veeruska! 😊)
ninajanika.blogspot.fi
Nina Janika,
Niin ja siis tosiaan tämä ei ole uusi tuote, vaan uudesti Suomen markkinoille lanseerattu. En sitten tiedä onko pakkauksen sisällössä hieman eroa edelliseen, mutta ostin ensimmäiset heleyttävät helmet jo monia, monia vuosia sitten! 😋
ninajanika.blogspot.com