Helppo, nopea, halpa ja tehokas kuorintatapa!

Tämä on mielestäni tosi hyvä tapa kuoria etenkin käsien ja jalkojen ihoa. (Kasvojen kuorintaan tämä tuntuu olevan liian tehokas). Mutta tässä tosi hyvä ohje, jota kannattaa kyllä kokeilla! :)

1. Tarvitset oliiviöljyä ja tavallista sokeria, sekä jonkin astian esimerkiksi lasin, jossa sekoitat öljyn ja sokerin keskenään. Lusikan tarvitset myöskin :)
2. Kaada lasiin suunnilleen puolet sokeria ja puolet oliiviöljyä, sen verran kuin tarvitset. Jos kuorit kädet, kuvassa näkyvä määrä voi olla jopa hiukan liikaakin. (Huom: öljyä ei kannata laittaa liikaa, muuten käsien/jalkojen iho kuorimisen jälkeen saattaa jäädä vähän liiankin öljyisen tuntuiseksi).
3. Sitten sekoitetaan oliiviöljy ja sokeri sekaisin esim. lusikalla. 
4. Ja hierotaan käsiin / jalkoihin. Tämä kuorii ihon oikeesti tosi hyvin ja etenkin jalkapohjien kuorintaan tämä on erityisen tehokas tapa! 
5. Seos hierotaan hyvin käsiin, niin, että se kuorii kunnolla ihoa.
6. Jonka jälkeen kädet huuhdellaan hyvin vedellä. Tämän jälkeen iho saattaa tuntua vähän öljyiseltä, mutta kannattaa kädet kuivata esimerkiksi johonkin vähän huonompaan pyyhkeeseen. Kädet tuntuvat hetken aikaa hiukan öljyisiltä, mutta ei mene kauaakaan, kuin öljy on imeytynyt ihoon sen verran, että iho tuntuu ainoastaan ihanan pehmeältä! :)
7. Jos kuorit käsien tai jalkojen ihon, kannattaa se tehdä juuri ennen nukkumaan menoa, koska silloin on helppo kuorinnan jälkeen levittää joku hoitava voide käsiin ja laittaa ns. "rasvahanskat" käteen :D Tarkoitan tällä sellaisia puuvillakäsineitä, jotka voi ihorasvan levityksen jälkeen laittaa käsiin ja nukkua vaikka ne käsineet kädessä. (Puuvillakäsineet auttavat ymmärtääkseni rasvan imeytymistä ihoon).

Ja iho kiittää! :)

  • Beauty

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Itse oon käyttänyt samaa, mut oon sekottanut sokerin hunajaan 😊 tulee silee iho ku vauvan pylly 😉 toisaalta hunaja kyllä aiheuttaa allergisia reaktioita aika monelle joten kannattaa kokeilla aika varoen.
merenhelmi,
hiutale:
Noniin joo! 😊 Mietinkin, että monet ovat varmasti kokeilleet tätä, mutta laitoin kuitenkin tämän postauksen jos mukaan sattuu mahdollisesti sellaisia, ketkä eivät ole tätä kokeilleet 😊 Mutta niin on! 😊 Iho tulee ihanan pehmeäksi. Ja kuiviin käsiin auttaa varmasti kun toi öljy kosteuttaa. Mukavaa iltaa ja kiva kun kommentoit 😊

sussu:
Aijaa, juu! 😊 Niimpä, keittiöstä löytyy hyvät ainekset ihon kuorintaan, hoitoon ym. Joten keittiön kaapeille vain 😃 Niimpä! 😊

Anonyymi:
Oi joo, kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyykin kokeilla hunajan kanssa tätä samaa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229