helsinkiin

Tänään olen ollut koko päivän kiinni niin työ- kuin kouluhommissakin, mutta huomenna otan suunnaksi Helsingin miniloman merkeissä! Tai tarkemmin sanottuna kyseessä on kylläkin työhön liittyvä keikka - tosi ihana sellainen! Ennen iltapäivän työjuttuja ajattelin kuitenkin käydä sovittamassa Ray Ban Wayfafer laseja, käydä kurkkimassa löytyisikö Zarasta mustia housuja ja ehkä ihastelemassa kauniita laukkuja Mulberryllä, kahvitteluhetkeä unohtamatta. Nyt täytyy kuitenkin jo kiiruhtaa pakkaamaan ja unten maille! Kello taitaa herättää jo viiden maissa :)
Ps. Blogin ulkoasua muokataan parhaillaan, vielä ei ole valmista! Ja nämä kuvat olivat jääneet arkistojen kätköihin, osa saman sarjan otoksista julkaisin jo täällä postauksessa. Nämä saivat luvan päästä vielä blogin puolella! :) Nyt lähden tästä kuitenkin höpöttelemästä, mukavaa illanjatkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Iina Koivu,
Kauniita kuvia Veera! 😊 ja mukavaa matkaa Helsinkiin!

iinamaria-blogi.blogspot.fi
www.iinamaria-blogi.blogspot.fi
merenhelmi
,
Voi kiitos! 😊

Nyt pitäisi olla jo nukkumassa, etten oo huomenna ihan väsynyt läthiessäni Helsinkiin, mutta sähläsin täällä siihen malliin, että nukkumaanmeno vähän viivästyi! Kynsilakkapurkki levisi pitkin lattiaa ja näin päin pois.. 😃 Jos nyt pääsisi unten maille! Hyvää yötä ja kiitos vielä kerran 😊
Ellen
,
Ihania kuvia! Olisi kiva nähdä hiuksiasi enemmänkin auki 😊

Olet monessa kommentissa sanonut että pääsykokeiden jälkeen alkaa "uusi elämä". Mitä tarkoitat sillä? 😊
Linda
,
Oot kyllä tosi kaunis 😊

P.S. Ois kiva kuulla tarkemmin, miten luku-urakkasi pääsykokeisiin etenee.
Anette,
Oot tosi luonnon kaunis! 😊 Laitoin sulle muuten sähköposia liittyen mun erääseen projektiin! 😊
fashion-anette.blogspot.fi/