HEMMOTTELUA

Odotan niin paljon huomista! Ajattelin nimittäin hemmotella itseäni ihan ajan kanssa. Kuorin ihon ja rasvaan hyväntuoksuisella rasvalla, sekä laitan kasvonaamion vaikuttamaan. Sheivaan, kestovärjään kulmat ja lakkaan kynnet. Laitan kynttilöitä palamaan ja taustalle rauhallista musiikkia soimaan. Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä?
Etsin myös laatikoistani Lumene Arctic Spa suihkugeelin, vartalokuorinnan, sekä vartalovoin, jotka kuuluvat jo kauneusillan vakiotuotteisiin :) Sain nämä viime syksyn loppupuolella blogin kautta kokeiluun. Nämä purnukat ovat siis olleet käytössäni jo joitakin kuukausia.. Tykkään kovasti :)
Lumene Arctic Spa vartalovoi arvostelu , Lumene Arctic Spa tuotteita , Lumene Arctic Spa blogi , Lumene Arctic Spa vartalovoide
Näissä tuotteissa on hyvin miellyttävä tuoksu. Vartalovoide tuntuu täyteläiseltä ja kosteuttavalta. Suihkugeeliä minulla ei oo yleensä tapana käyttää, mutta tämä on ollut usein käytössäni! Vartalokuorinta heleyttää, sekä kirkastaa ihoa. Ihania hemmottelutuotteita Lumenelta.
Lumene Arctic Spa arvostelu , Lumene Arctic vartalokuorinta arvostelu , Lumene Arctic Spa suihkugeeli arvostelu
Lumene Arctic Spa , Lumene Arctic vartalonkuorinta , Lumene Arctic Spa suihkugeeli , Lumene Arctic Spa vartalovoi
Mitä rutiineja kuuluu teidän kauneushetkiin? Tähän aikaan vuodesta tällaiset illat ovat kyllä mitä parhaimpia. Tykkään niin paljon koti-illoista kun voi lämmittää saunan, keittää vihreää teetä, sytytellä kynttilöitä ja tehdä kauneushoitoja kaikessa rauhassa äidin, siskojen tai ystävän kanssa. Niin rentouttavaa!
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
Palataan pian edellisen postauksen kommenttiboksin puolella! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

MM
,
Kahvin puruilla (siis jo keitetyiltä) kuorin ihoani suihkussa, tulee ihanan pehmeä iho ja tuoksu 😊
merenhelmi
,
Oo se on kyllä hyvä tapa! Mäkin oon sitä kokeillut. Tulee pehmoinen iho ja kahvin purut kuorivat hyvin 😊

Rauhallista ja kivaa viikonloppua 😊
Krisse,
Kauniit pehmensävyiset kuvat, kiitos muistutuksesta tuollaiseen! Pieni hemmottelu on aina paikallaaan - ja näin viikonlopun alkaessa helposti toteutettavissa. Lumene on yksi omistakin ikisuosikeistani. Tosi monipuolisia sarjoja heiltä löytyy nykyään.

Ihan parasta on kuitenkin tuo äidin, siskon tai ystävän seura. Nyökkäilen täällä. Ystävänpäiviä on useampi vuodessa kuin se yksi vakio - noin hyvässä seurassa 😊 Onni on äiti, sisko ja ystävät. Iloa elämään!

http://www.tallessamaailma.blogspot.fi
www.tallessamaailma.blogspot.fi
merenhelmi
,
Hei ja kiitos kauniista sanoistasi! Usein tulee unohdettua miten tärkeää olisi välillä vaan rentoutua ja unohtaa työt, sekä opiskelut vähäksi aikaa. Eilen vietin kauneusiltaa äidin kanssa ja teki kyllä hyvää.

Lumenesta tykkään itsekin. Hyvä hintalaatu suhde ja valikoima. Ihanasti kirjoitit, että onni on äiti, sisko ja ystävät. <3 Olen niin samaa mieltä kanssasi.

Meen kurkkaamaan sun blogia ja haluan toivottaa oikein rentouttavaa viikonloppua sinne suunnalle 😊