herkkuhetki

Ompas ollut aika haipakkaa viime aikoina! Eilen otin pikaisen äkkilähdön perheeni luokse ja voi miten mukavaa olikaan tulla käymään pitkästä aikaa rakkaiden luona. Eilen kävin myös pikaisesti Apteekista ostamassa uuden shampoon ja hoitoaineen, mutta niistä lisää tuonnempana. Illalla rentouduin ja tein hiuksille savihoidon joka tuntui ainakin auttavan näin ensimmäisen kerran jälkeen. (Kyseisestä savihoidosta äiti on postaillut lisää tänne postaukseen). Omia kokemuksia voisin myös kirjoitella aiheesta kunhan olen tota kokeillut enemmän kuin yhden kerran. Minulla on nyt pienimuotoinen projekti meneillään.. Koitan saada kuivan hiuspohjan kuntoon.
Tänään heti herättyäni otin suunnan kohti kaupungin kirjastoa. Tuli niin mieleen ne ajat kun istuin päivästä toiseen kyseisessä kirjastossa ja edessä olivat kirjoitukset. Miten nopeasti tämä aika hujahtaakaan. Vastahan luin psykologiaa ja jännitin ensimmäisiä kirjoituksia. Nyt sitä ollaan samassa paikassa, mutta pääsykoe tähtäimenä :)
Olette ehkä huomanneet mun tämän hetkisen heikkouden, noi kinderpatukat :D Pitäisi pakata vähän terveellisempiä eväitä.
Kirjaston mennessä kiinni jo kahden aikaan lähdin sitten kahvilan kautta kotiin päin.. Olin jo monta viikkoa haaveillut lempparikakustani :D Tällä kertaa istahdin kahvilan pehmoiseen penkkiin omassa seurassani ja nautiskelin juustokakkua. En olekaan pitkään aikaan piipahtanut kahvilassa joten pieni herkkuhetki piristi kyllä päivää.
Illalla ajattelin käydä lenkillä tai uimassa. Asumme ihan uimahallin vieressä ja miten minulla onkaan ikävä uintia! Kunnon uintreenin jälkeen kun pääsee höyrysaunaan istuskelemaan ei olo voisi olla parempi.
Kaunista lauantaita kaikille! Vastailen teidän kommentteihin pikemmiten, kiitos niistä :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmi,
Tällaiset kakkukuvat pitäisi kieltää 😉 http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/
finestprocrastination.blogspot.co.uk/
merenhelmi,
Heh 😉 Käyn kurkkaamassa sun blogin 😊
merenhelmi.indiedays.com
sannie
,
mistähän kahvilasta tuota herkullisen näköistä kakkua mahtaa saada..?:)
merenhelmi,
Moikka! 😊

Wilhelmiina kahvilasta 😊 (Wilhelmiina kahvila löytyy ainakin Jyväskylästä ja Äänekoskelta).
merenhelmi.indiedays.com