Herkkupeput

Kokeen jälkeen lähdimme äidin kanssa kahvilaan rentoutumaan ja nauttimaan herkulliset kakkupalaset! Viettelen tällä hetkellä hetken aikaa vielä kotosalla ja illalla lähden ystäväni luokse Helsinkiin.. Hän lupasi viedä minut syömään hyvään ravintolaan ja vielä kahvittelemaan! <3 Nyt elämäni vasta alkaa! ;) Olen niin iloinen tällä hetkellä, on niin paljon kaikkea mahtavaa edessä. Eikä opiskelut ainakaan stressaa. 
Edessä on Helsingin miniloma, jonka jälkeen suuntaan takaisin poikaystäväni luokse. On jo ikävä häntä:) Asustellaan meidän asunnossa Jyväskylän lähellä vielä muutamia viikkoja, jonka jälkeen lähdetään toivon mukaan yhdessä ulkomaille!! :) Ulkomaanmatkan jälkeen onkin jo muutto Tampereelle, ja poikaystävällä alkaa työt. Hän sai hyvän työpaikan Tampereelta, olen niin onnellinen hänen puolestaan. 
Minä ja mamma.. :) 

 Rakastuin tohon suklaakakkuun...


Nyt lähden niin reippaalle lenkille kuin ikinä lähtee ja ehkä uimahalliin uimaan matkaa! Tykkään niin paljon uimisesta ja minulla on ikävä sitä aikaa kun uin kilpaa. Olli haluaisi, että opetan hänelle oikeaoppisen uintitekniikan, vapaa-uintia hän haluaisi oppia paremmin. Ja sehän sopii niin hienosti! Mennäänkin yhdessä uimaan tällä viikolla.

Terveiset sinulle ihanalle <3 Me nähdään jo huomenna!!:) Ja aivan parasta iltaa kaikille! 
>

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Kiitos teille ♥

:) Olette minun ihania lukijoita. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
merenhelmi,
Koska iphone 4s on oikein hyvä!!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229