herkullisen sävyiset huulet

Heippa taas! Täällä ollaan selviydytty harjoituspääsykokeesta ja pahoittelut, että tämä postaus siirtyi nyt tälle päivälle, vaikka oli tarkoitus saada tämä ulos jo eilen. Tuli vähän mutkia matkaan, mutta onneksi olen taas blogin parissa. Lupasin, että kauneusaiheisilla jutuilla mennään tällä kertaa joten niimpä siis tehdään ;)
Sain postaustoiveen siitä, että mitä huulikiiltoja käytän! Niitä on kertynyt meikkilaatikkooni vaikka millä mitalla, mutta tässä on muutamia sellaisia kiiltoja, joita olen käyttänyt paljon viime aikoina. Diorin huulikiiltoja haluaisin kokeilla jossain vaiheessa, mutta odotan, että lähden jonnekin matkalle niin voin hankkia sellaisen vaikka jostain toisesta maasta :) Voisi ehkä saada hiukan edullisemmin. Ainakin Espanjasta El Corte Inglesistä (vastaava kuin Suomen Stockmann) turistit saavat passia näyttämällä -10% alennuksen myös kosmetiikasta. Vai kannattaisiko se hankkia ennemmin lentokentältä? Tietääkö kukaan mistä Diorin huulikiiltoja voisi ostaa edullisimmin? Kiitos jo etukäteen.
Mm. tällaisia kiiltoja löytyy siis omasta meikkilaatikostani. Suuret suosittelut olen antanut jo moneen otteeseen Lumenen huulikiiltokynille -ovat pysyneet lempparina jo pitkään! Huulikiiltokynä ei tahmaa ollenkaan ja sillä saa huulille tosi kauniin sävyn.
Ihan kokeilumielessä hankin Espanjasta SEPHORA merkkisen huulikiillon ja se onkin todellinen juhlakiilto! En ole varmaan missään huulikiillossa huomannut olevan niin näyttävää kimallusta! Ostettiin ystäväni Aneten kanssa molemmat samanlaiset huulikiillot ja ne ovatkin olleet usein käytössä jos olemme lähteneet juhlimaan. Jos siis kaipaat kunnon kimallusta niin uskoisin, että Sephoralta löytyy vastaus pulmaan :)
Tällaisia kiiltoja olen siis käyttänyt tähän aikaan vuodesta. Valmennuskurssille tulee vähemmän meikattua (tosi luonnollisella meikillä mennään..) mutta viikonloppuisin tai kaupungille lähtiessäni tykkään aina laittaa meikkiä! :) Mitkä ovat teidän lempparikiillot? Ja eikö olekin aivan ihastuttavia nämä sävyt!! :)
Lumenen huulikiillot on saatu testaukseen blogin kautta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Hei Anni 😊

Olen pitänyt mielessä, että laivalta voisi saada edullisemmin, mutten olisi arvannut, että noinkin paljon edullisemmin! Kiitos <3 Oliko se jokin tarjous vai normaalisti laivalla niin huomattavan paljon edullisempi? 😊 Voi että. 22 euroa ei tuntuisi niin kirpaisevalta..
Annu
,
Heippa! 😊 Kirjoitit joskus käyttäväsi flow- kosmetiikan mineraalimeikkipuuteria ja kyselisin minkä sävyistä käytät? Pitkään ollut mietinnässä hankkia sellainen, mutta sävyn valinta on tuottanut hieman ongelmia. Kuvien perusteella oma sävyni saattaisi kuitenkin olla melko lähellä sinun sävyäsi 😊

Aurinkoista viikkoa! 😊
merenhelmi
,
Hei Aada ja kiitos ihan tuhannesti <3 Tämä viesti ilahdutti oikeesti niin paljon, ettet uskokaan. Eilen olin aika väsynyt pääsykokeisiin lukemiseen ja mieli oli vähän maassa. Mutta tuli paljon parempi mieli kun palasin blogiin ja huomasin tämän viestin. Menin ihan sanattomaksi niin paljon kehuja 😊 Kiitos oikeesti tosi paljon! Ihana kuulla, että tykkäät blogistani ja olet löytänyt tänne. Bloggaamisessa on mielestäni parasta juuri lukijoiden kanssa käyty vuoropuhelu ja arvostan todella, että tulit kirjoittamaan näin pitkän ja kauniisti, sekä ystävällisesti kirjoitetun viestin. Tämä antoi myös aivan uudenlaista tsemppiä blogin tekemiseen ja tällaiset kommentit ovat aivan ihania. Antavat sellaista inspiraatiota ja tulee tosi hyvä mieli kun lukee tällaista palautetta. Kiitos. Ihan rehellisesti sanottuna teit päivästäni paljon paremman, niin tästä päivästä kuin eilisestä illastakin. 😊

Rutistuksen kera haluan toivottaa aurinkoista ja onnistunutta päivää, sekä energistä kevättä 😊
merenhelmi
,
Hei Tiia!

Niimpä, noi huulikiiltokynät on kyllä käteviä. Ja noissa on mielestäni kivat sävyt. En olekaan kokeillut Rimmelin kyniä (tai en itseasiassa tiennyt ollenkaan, että Rimmelilläkin on näitä). Mukava, että monille merkeille on tullut huulikiiltokyniä, sillä noi kynät on mielestäni kätevämpiä kuin sellaiset "perushuulikiillot". Etenkin kun huulikiiltokynät ei tunnu sellaisilta tahmaisilta huulilla.

Kiitos itsellesi 😊
merenhelmi
,
Heippa Annu 😊

Kyseinen tuote oli jäänyt minulla vahingossa perheeni luokse niin en pääse valitettavasti tarkistamaan sävyä. Mutta muistelisin, että minulla on aika varmasti käytössä sävy Porcelain. Tuote on kyllä hyvä valinta. Tulee luonnollinen ja kaunis lopputulos 😊

Kiitos, samoin sinulle 😊
Lentokentällä töissä :D
,
Heippa! Helsinki-vantaan lentokentältä ei ainakaan kannata ostaa, koska molemmat taxfree-myymälät on aika kalliita, että hintaeroa stokmannille ehkä pari euroa max edullisempi..
Petra,
Ihana postaus! Tykkään ihan superpaljon tästä sun blogista ja käyn ihan jatkuvasti tarkistelemassa uusien postauksien takia.
Ja näistä huulikiilloista niin ajattelin ostaa just tollasen huulikiiltokynän. Oon kuullu niistä paljon kehuja ja ne näyttää jotenkin niin houkuttelevilta.
Kiitos kaikista sun ihanista postauksista<3
petruskainenn.blogspot.fi
merenhelmi
,
Oi kiitos tosi paljon tästä tiedosta ! 😊
merenhelmi
,
Ihana kuulla, että olet tota mieltä ja tulit vielä kirjoittamaan kommentin 😊

Suosittelen kyllä noita kyniä. Niitä on helppo käyttää ja niillä saa kauniin lopputuloksen. Hih kiitos vielä kerran halauksen kera ja iloista kevättä 😊
merenhelmi
,
<3