herkullisen sävyiset huulet

Heippa taas! Täällä ollaan selviydytty harjoituspääsykokeesta ja pahoittelut, että tämä postaus siirtyi nyt tälle päivälle, vaikka oli tarkoitus saada tämä ulos jo eilen. Tuli vähän mutkia matkaan, mutta onneksi olen taas blogin parissa. Lupasin, että kauneusaiheisilla jutuilla mennään tällä kertaa joten niimpä siis tehdään ;)
Sain postaustoiveen siitä, että mitä huulikiiltoja käytän! Niitä on kertynyt meikkilaatikkooni vaikka millä mitalla, mutta tässä on muutamia sellaisia kiiltoja, joita olen käyttänyt paljon viime aikoina. Diorin huulikiiltoja haluaisin kokeilla jossain vaiheessa, mutta odotan, että lähden jonnekin matkalle niin voin hankkia sellaisen vaikka jostain toisesta maasta :) Voisi ehkä saada hiukan edullisemmin. Ainakin Espanjasta El Corte Inglesistä (vastaava kuin Suomen Stockmann) turistit saavat passia näyttämällä -10% alennuksen myös kosmetiikasta. Vai kannattaisiko se hankkia ennemmin lentokentältä? Tietääkö kukaan mistä Diorin huulikiiltoja voisi ostaa edullisimmin? Kiitos jo etukäteen.
Mm. tällaisia kiiltoja löytyy siis omasta meikkilaatikostani. Suuret suosittelut olen antanut jo moneen otteeseen Lumenen huulikiiltokynille -ovat pysyneet lempparina jo pitkään! Huulikiiltokynä ei tahmaa ollenkaan ja sillä saa huulille tosi kauniin sävyn.
Ihan kokeilumielessä hankin Espanjasta SEPHORA merkkisen huulikiillon ja se onkin todellinen juhlakiilto! En ole varmaan missään huulikiillossa huomannut olevan niin näyttävää kimallusta! Ostettiin ystäväni Aneten kanssa molemmat samanlaiset huulikiillot ja ne ovatkin olleet usein käytössä jos olemme lähteneet juhlimaan. Jos siis kaipaat kunnon kimallusta niin uskoisin, että Sephoralta löytyy vastaus pulmaan :)
Tällaisia kiiltoja olen siis käyttänyt tähän aikaan vuodesta. Valmennuskurssille tulee vähemmän meikattua (tosi luonnollisella meikillä mennään..) mutta viikonloppuisin tai kaupungille lähtiessäni tykkään aina laittaa meikkiä! :) Mitkä ovat teidän lempparikiillot? Ja eikö olekin aivan ihastuttavia nämä sävyt!! :)
Lumenen huulikiillot on saatu testaukseen blogin kautta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Ihana kuulla, että olet tota mieltä ja tulit vielä kirjoittamaan kommentin 😊

Suosittelen kyllä noita kyniä. Niitä on helppo käyttää ja niillä saa kauniin lopputuloksen. Hih kiitos vielä kerran halauksen kera ja iloista kevättä 😊
merenhelmi
merenhelmi,
<3
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229