Herkuttelua!

Täälläpä täällä taas ;) Illalla teki mieli jotain hyvää ja kaapissa kun ei ollut mitään jemmassa niin kasasin sitten tällaisen herkkulautasen: Marjoja (mansikoita, lakkoja, vattuja ja mustikoita), jonka päälle vispattua kermaa, sekaan rahkaa ja päälle paahdettuja mantelilastuja. Itseasiassa samaa syötiin eilen illalla kun meillä oli vieraita käymässä.Ja nyt jatkuu, lukeminen... Valitsinkin sitten sen, Coco Chanel:in sijasta, ehkä huomenna sitten katson sen.<3 Varmasti ihana leffa, ainakin mielenkiintoinen. Ja mä haaveilen vielä tosi paljon Chanel:in laukusta, mutta ehkä sitä enemmän Mulberryn yhdestä kaunokaisesta.. :)


Hyvää yötä, kauniita unia <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Donna,
Ihanan näköstä vaikka en niinkään mantelilastuista tai lakoista pidäkkää! 😊

♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/097792907723472750
Anonyymi
,
Yes Mulberry shoot´s You good, olet ladyn näköinen ja mikä sopisi paremmin kuin englantilainen laukku. Sit toi huttu...hhmm jos olis tehny lakoista pyréen ja hyytelön , mustikoista kohokkaan,vadelmista melban ja manteleista keksin, sit vielä kermaan lisännyt amarettoa ja muotoillu sen lusikalla kohokkaan päälle,koko komeus pitkälle lasilautaselle,pari mintunlehteä,tomusokeria niin olisko ollut hyvä?

J
jm,
oot kyllä tunnollinen kirjoituksiin lukija! täytyy sanoo:) ihan kateus tässä tulee ku pystyt ottaa itteäs niskasta kiinni ja leffankin tilalta valitset lukemisen, täällä päässä kun leffa vai lukeminen- kysymykseen ois vaan yks ainut vastaus:leffa..:DD wou!:)
www.blogger.com/profile/110042190849115642
merenhelmi,
Donna:
Jep<3Oli ihanaa 😊 Meen sun blogiin!:)

J:
Okei kiitos 😊 Vois vaikka ollakin!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Annika
,
Pitää ihan sanoa et ite syön usein maitorahkaa hedelmien tai marjojen kanssa, ja en ois itse keksinyt laittaa mantelilastuja sekaan, mut sen oon sun blogista oppinut. Oot kyl muutenkin inspiroinut hyvällä tavalla mun ruokailuja 😊 Vielä pitää kokeilla tota jugurttirahkaa, en oo ite siihen törmännyt.
merenhelmi,
Annika:
Joo 😊 Mä sain sen idean itseasiassa äidiltä kun se laittoi monesti mantelilastuja jogurtin tai rahkan sekaan. Aijaa joo, olipas mukava kuulla! 😊 Se on tosi hyvää. Myydään monissa eri kaupoissa 😊 Ainakin itse oon nähnyt sitä Lidl:issä ja Cittarissa ym. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167