Herkuttelua!

Täälläpä täällä taas ;) Illalla teki mieli jotain hyvää ja kaapissa kun ei ollut mitään jemmassa niin kasasin sitten tällaisen herkkulautasen: Marjoja (mansikoita, lakkoja, vattuja ja mustikoita), jonka päälle vispattua kermaa, sekaan rahkaa ja päälle paahdettuja mantelilastuja. Itseasiassa samaa syötiin eilen illalla kun meillä oli vieraita käymässä.Ja nyt jatkuu, lukeminen... Valitsinkin sitten sen, Coco Chanel:in sijasta, ehkä huomenna sitten katson sen.<3 Varmasti ihana leffa, ainakin mielenkiintoinen. Ja mä haaveilen vielä tosi paljon Chanel:in laukusta, mutta ehkä sitä enemmän Mulberryn yhdestä kaunokaisesta.. :)


Hyvää yötä, kauniita unia <3
  • Lifestyle, Food

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Annika
,
Pitää ihan sanoa et ite syön usein maitorahkaa hedelmien tai marjojen kanssa, ja en ois itse keksinyt laittaa mantelilastuja sekaan, mut sen oon sun blogista oppinut. Oot kyl muutenkin inspiroinut hyvällä tavalla mun ruokailuja 😊 Vielä pitää kokeilla tota jugurttirahkaa, en oo ite siihen törmännyt.
merenhelmi,
Annika:
Joo 😊 Mä sain sen idean itseasiassa äidiltä kun se laittoi monesti mantelilastuja jogurtin tai rahkan sekaan. Aijaa joo, olipas mukava kuulla! 😊 Se on tosi hyvää. Myydään monissa eri kaupoissa 😊 Ainakin itse oon nähnyt sitä Lidl:issä ja Cittarissa ym. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229