herkuttelua ja salitreeniä

Moikka kaikille ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa! Me tultiin just poikaystäväni kanssa salilta, miten hyvää tekikään treeni taas pienen tauon jälkeen. Vaikka tänään otinkin paljon rauhallisemman treenin suhteen ja syvävenyttelin myös yli tunnin.. Tuntuu, että on ollut lihakset niin jumissa, joten kunnon venyttely oli kyllä tarpeen. Laitoin sellaisen rauhallisen soittolistan pyörimään ja rentouduin niin hyvin venytellessä. Yritin keskittyä vaan hengitykseen ja musiikin kuuntelemiseen, nyt onkin ihanan rauhallinen ja hyvä olo.
Tänään päivä on muutenkin mennyt ihan mukavissa tunnelmissa. Aamulla nukuttiin pitkään ja mentiin kirjastolle lukemaan siinä puolen päivän maissa.. Koululla oli meneillään kurssiviikonloppu niin päästiin myös syömään! Vitsi mä oon aina niin innoissani jos ei tarvitse tehdä itse ruokaa :D Hintaa lounaalle oli muistaakseni 4,70€ (meillä ei ollut koulupäivää niin maksettiin lounaasta, muuten ruuat kuuluu kuukausihintaan) ja siihen sisältyi kaikki salaateista, leivistä, herkullisesta ruuasta, kakkujälkkereihin, kahveihin.. joten ei ollut pahanhintainen! :) Jos mietitte eri vaihtoehtoja välivuodelle niin suosittelen lämpimästi Alkio-opistoa ihan jo senkin puolesta, että ravintola Santerissa on ihan superhyvät ruuat! Ja miettikää! Kolme kertaa päivässä pääsee koululle syömään valmiiseen pöytään. Luksusta :)
Kun oltiin istuttu yli tunti syömässä ja herkuteltu vielä kakkupaloilla, sekä kahdella kupilla kahvia suunnattiin takaisin kirjastolle. Siinä kuuden maissa pidettiin pientä taukoa ja keitettiin teet, sekä herkuteltiin Ben&Jerry jätskillä.. En oo ennen tykännyt sen erityisemmin jäätelöstä, mutta ei hitto toi on liian hyvää! Etenkin toi kuvassa näkyvä maku ;) Viime aikoina on tullut käytyä kaupassa vähän tiheämpään tahtiin ja kyllä jätskin perässä.. :D Sain jo pikkusiskoltakin varoittavan viestin "Veera, Veera..."
Nyt on hyvä kömpiä sänkyyn lukemaan vähäksi aikaa kirjaa ja alkaa sitten unten maille! Aamulla on herätys siinä seitsemän aikaan! Tarkoituksena olisi käydä vähän juoksemassa ennen koululle lähtemistä ja vastailla teidän kommentteihin. Ja ihan pakko vielä hehkuttaa tota Mate Kuuma tanssi juomaa, se on ihan älyttömän hyvää. Siinä on paljon kofeiinia, joten mikä olisikaan parempi vaihtoehto nyt kun täytyy keskittyä lukemiseen kuitenkin päivässä aika monen tunnin ajan. Toi juoma piristää ja on tosi hyvää muutenkin :)
Tulipas nyt höpötettyä, mutta hyvää yötä kaikille ja palaillaan aamulla :) Miten teidän päivä on mennyt?
Alan aamulla vastailemaan teidän kommentteihin :)

Tykkää-merkinnät