hetkiä

1. Teehetki kahvilassa perjantaina valmennuskurssin päätteeksi. 2. Aurinkoinen ja lämmin lauantai kun käytiin siskoni kanssa rannassa ottamassa asukuvia, jotka voit halutessasi kurkata täältä.
Olen yrittänyt panostaa instagram päivityksien tekemiseen tai tarkoitan tällä siis sitä, että päivittäisin useammin :D Tavoitteena olisikin jakaa siellä pieniä paloja elämästäni vieläkin enemmän :) Uskoisin vahvasti, että viimeistään kesäkuun alusta lähtien alkaa sinne tulemaan kuvia vähän eri tahdilla. Tämä toukokuu kun on aikalailla vielä kirjoissa kiinni istumista. Oon kuitenkin ehtinyt tekemään vähän muutakin, eilinen Lahden reissukin oli aivan ihana irtiotto! Asukuvia ei valitettavasti saatu otettua - satamassakin jäi kahvit juomatta kun oli niin viileä ilma ja kylmä tuuli, mutta ehkä ensi kerralla sitten ;) Sen sijaan istuttiin ja juteltiin koko päivä hyvää ruokaa ja jälkkäreitä syöden. Tänään päivä on mennyt sitten poikaystäväni kanssa kirjastolla, miten mukavaa olikaan nähdä toista! Emme olleet nimittäin nähneet puoleentoista viikkoon.
3. Voima kirja auttaa minua niin valtavasti tässä pääsykoelukemisessa ja muutenkin on ihan parasta iltalukemista! 4. Lauantaiaamuna aamupalan nauttimista ja Gloria lehden lukemista. Aamupala koostui seuraavista: luomuporkkanoita, tattaripuuroa ja itsepoimittuja marjoja ennen lenkille lähtemistä.
Lisää pieniä paloja elämästäni löydät instagramista: @veeramerenhelmi
Rauhallista ja tunnelmallista iltaa kaikille. Mä hipsin tästä keittiöstä hakemaan murun keittämää vihreää teetä ja painun peiton alle jälleen lempparikirjani (Voiman) pariin! Palaillaan toivon mukaan heti aamusta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pieni Lintu,
Mukavaa viikkoa sinulle! 😊 Jälleennäkemisen riemua ei mikään voita. <3
www.pienilintu.blogspot.fi/
merenhelmi,
Kiitos samoin sinulle <3 Niimpä! Miten iloinen voikaan olla kun näkee toisen pitkästä aikaa:)
merenhelmi.indiedays.com
Ida
,
Saanen kysyä, miten pystytte keskittymään niin hyvin omiin juttuihinne, että näätte noin harvoin poikaystäväsi kanssa? Ei onnistu multa sitten niin mitenkään, aina tulee muutaman päivän päästä ikävä. 😃 Sillä vaan, kun vähän samassa tilanteessa ollaan nyt kirjotusten ja pääsykokeiden kanssa..
merenhelmi,
Moikka Iida!

Hmm. Viime syyskuussa kun aloitettiin yhteinen valmennuskurssi niin ollaan oltu tosi paljon yhdessä etenkin samojen opiskeluiden takia 😊 Tottakai ikävä tulee jos on pitkän aikaa erossa, mutta tykätään jotenkin tosi paljon tehdä myös omia asioita, haettiin myös eri kaupunkeihin opiskelemaan. Hmm ompas hankala vastata tähän 😊 Olemme ehkä molemmat vähän sellaisia, että tykätään keskittyä myös niihin omiin asioihin niin paljon! 😊 Ja sitten jos on pitkän aikaa erossa niin miten ihanaa onkaan nähdä toista!! 😊

Tsemppiä kirjoituksiin ja pääsykokeisiin, sekä ihanaa illanjatkoa!:)
merenhelmi.indiedays.com