hide & go chic

Kirjoitin teille Turkin lomalla Essien kynsilakkakokoelmasta, johon ihastuin tosi paljon. Minua jäi kuitenkin vähän mietityttämään se, että en näyttänyt kyseisessä postauksessa miltä sävyt näyttävät kynsissä. Tässä siis muutama kuva tästä sinisestä Essie hide & go chic -lakasta, jota on tullut aika usein käytettyä. Katsotaan jos saisin laitettua muistakin sävyistä jossain vaiheessa kuvaa, miltä kyseiset lakat oikeasti näyttävät kynsillä. Useimmiten valitsen nuden tai muuten aika neutraalin sävyn, mutta jos haluan vähän vaihtelua, on tämä sininen jotenkin tosi kaunis sininen. Tämä sävy miellyttää silmääni, vaikka yleensä en ensimmäisenä ihastu vihreisiin tai sinisiin kynsilakkoihin.
Essie kynsilakat ovat muutenkin mieleeni kuten olen monta kertaa aiemminkin kirjoittanut (lue lisää Essie kynsilakoista esimerkiksi täältä postauksesta). Näin lyhyesti sanottuna: kynsilakka levittyy tasaisesti, on pitkäkestoinen (etenkin kun käyttää alus, sekä päällyslakkaa) ja lopputuloksesta tulee nätin kiiltävä.
Mä niin tykkään tehdä näitä kynsilakkajuttuja, kuten olette ehkä huomanneet. Koitan nyt hoitaa tosi hyvin niin hiuksia, kuin kynsiäkin. Olen alkanut mm. kiinnittämään huomiota vitamiinien saantiin, sekä manteliöljyn käyttöön. Tässä muuten vinkki miten saat kauniit kynnet, ilman myrkkyjä (kurkkaa tänne aikaisempaan postaukseen).
Mukavaa illanjatkoa kaikille! Mä lähden tästä lenkkeilemään kirpeään syysilmaan äidin kanssa.

Tykkää-merkinnät